عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 9 / 12 / 1392
بازدید : 526
نویسنده : sharef zadeh

 

در این بخش توصیه های کلی بارون در مورد درمان بی خوابی  با ورزش  را میخوانیم.

«کلی بارون»، سرپرست این مطالعه در دانشگاه نورث‌وسترن آمریکا دراین‌باره می‌گوید: اگر با مشکل بی‌خوابی مواجه هستید نمی‌توانید به سرعت با ورزش آن را درمان کنید. ورزش کردن و خوابیدن رابطه‌ای بلندمدت دارند و باید بدون ناامیدی به ورزش کردن ادامه دهید تا به نتیجه مطلوب برسید.
متخصصان پیش از این تاثیر ورزش روزانه بر کیفیت خواب را در افراد سالم مطالعه کردند اما در این مطالعه برای نخستین بار تاثیر تمرینات ورزشی هوازی بر درمانی بی‌خوابی بررسی شد.

به گفته بارون اغلب بیماران شکایت دارند که حتی با ورزش سنگین هم نتوانستند بی‌خوابی خود در درمان کنند. اغلب مردم تصور می‌کنند که ورزش بلافاصله اختلالات خواب را درمان می‌کند اما برای افرادی که مبتلا به بی‌خوابی هستند این اثرگذاری مدتی طول می‌کشد و افراد باید تا رسیدن به نتیجه مطلوب مدتی استقامت به خرج دهند.


تاریخ : 9 / 12 / 1392
بازدید : 644
نویسنده : sharef zadeh

چه غذاهایی باعث جوش صورت می شود؟ 500x312 چه غذاهایی باعث جوش صورت می شود؟

اگر از جوش صورت رنج میبرید در خوردن و انتخاب غذای خود دقت کنید.

۱) میگو: البته هنوز دلیل علمی ای برای این موضوع نداریم و لی ظاهرا میگو باعث جوش صورت می شود حتی اگر شما تحت درمان هم باشید باز با خوردن میگو جوش ها بر روی صورت شما ظاهر خواهند شد.

۲) صدف خوراکی: این غذای دریایی بدمزه هم باعث جوش می شود.

۳) اسفناج: این ماده غذایی سرشار از ید است که می تواند برای پوستتان مشکل ساز شود اگر زمینه جوش را داشته باشید.

۴) غذاهای چرب: این یک مورد معمول است که هر نوع ماده چربی برای پوست مناسب نیست و جوش ها را تشدید می کند.

۵) سوسیس و کالباس: دقیقا نمی دانیم این دو ماده غذایی چرا به شدت باعث جوش می شوند ولی ظاهرا هر چه هستند به شدت جوش ها را تشدید می کنند.

۶) چیز برگر:اگر داخل چیز برگرتان سوسیس  و کالباس و سس های چرب هم به کار رفته باشد که وحشتناک است.برای داشتن پوست صاف بهتر است قید تمام چیزبرگرها را بزنید.

۷) پنیر: فرق نمی کند چه پنیری و چه نوعی و چه رنگی.پنیرها برای سلامت پوست شما اصلا خوب نیستند.

۸) کافئین: بهتر است اگر معتاد به کافئین هستید کم کم آنرا ترک کنید.و یا حداقل مقدار آنرا کاهش دهید.اگر مستعد جوش باشید کافئین وضع شما را خراب تر می کند.

۹) پیراشکی:این کوچولوی خوشمزه هم اصلا برای شفافیت پوست تان خوب نیست!

۱۰) غذاهای یخ زده و کنسروی: شاید این غذاها خوردن و اماده کردن شان خیلی راحت باشد اما به دلیل مواد نگه دارنده ای که دارند دشمن پوست شما هستند.

۱۱) پاپ کرن: هم چرب هستند و هم مقدار زیادی کالری دارد.بهتر است تا جایی که می شود از پاپ کرن دوری کنید.

۱۲) غذاهای تند: نه همه اما بعضی ها به شدت به غذاهای تند و فلفلی واکنش نشان می دهند.

۱۳) پیتزا: البته به مقدار کم ایرادی ندارد.اما مقدار زیادش به خاطر گوشت چرب و سرخ کردنی های موجود در آن می تواند برای پوست تان مشکل ساز شود.

۱۴) سیب زمینی سرخ کرده: در این میان سیب زمینی سرخ کرده در ایجاد جوش بسیار مشهور بوده و نیاز به هیچ توضیحی ندارد!!!


تاریخ : 9 / 12 / 1392
بازدید : 663
نویسنده : sharef zadeh

1 ساخت ماسک برای از بین بردن جای جوشها صورت

اگر عادت به کندن و دستکاری جوش‌های چرکی صورت دارید و بعد از کندن لک جوش بر روی صورتتان باقی میماند بهتر است به این ماسک صورت خانگی روی بیاورید زیرا هم شاداب کننده پوست است و هم ضرر ندارد.

مواد لازم ماسک صورت خانگی :

نشاسته جو ۱ قاشق غذا خوری

اب لیمو تازه ۱ قاشق چای خوری

پودر نخود ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

تمام مواد را با هم قاطی کرده و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خوب مواد به خورد هم برود و صورت خود را برای ماسک صورت اماده کنید و ماسک را بر روی صورت خود بگذارید فقط زیر چشم‌ها را فراموش نکیند زیرا این قسمت حساس می‌باشد و شاید ایجاد حساسیت کند.

۱۵ الی ۲۰ دقیقه ریلکس باشید زیرا مواد روی صورت شما خشک می‌شود و شما نباید هیچگونه حرکتی برای صورت خود داشته باشید زیرا چین و چروک ایجاد می‌شود.

بعد از زمان مشخص شده صورت را ارام با اب ولرم رو به سرد بشویید و خشک کنید.

این ماسک خانگی را هفته ای ۲ بار استفاده کنید و مشاهده کمرنگ شدن جای جوش‌ها خواهید بود


تاریخ : 9 / 12 / 1392
بازدید : 936
نویسنده : sharef zadeh

201331118315050a ایا کودکتان لجباز است؟

اگر کودکتان لجباز است، بخوانید

معمولا این واژه را درباره کودکان زیر ۳ سال با احتیاط به کار می برند چون در بیشتر این کودکان ، این نوع واکنش رفتاری، هدف دار نیست و کودک به علت مشکلات جسمی و یا تعارضات درونی، مشکلات خود را به صورت گریه ، نق زدن ، پرخاشگری ، بی خوابی، امتناع از خوردن غذا و بی اختیاری ادرار و مدفوع نشان می دهد .

مشکل اصلی را بیابید

در این گونه موارد باید به دنبال پی بردن به علت مشکل و رفع آن بود.واکنش هایی نظیر تنبیه کودک و یا بی توجهی به او می تواند زمینه ساز ایجاد تصویری نامطلوب از والدین در ناخودآگاه کودک باشد که بعدها به شکل خشم هدف دار خود را نشان می دهد.

با کودک مدارا کنید

با اینگونه کودکان باید مدارا کرد و ابتدا زمینه های بروز لجبازی را شناسایی کرد، سپس کودک را از آن دور کرد ، به عنوان مثال کودکی را که در بازار از والدین می خواهد هرچیزی را برایش بخرند، نباید به بازار بُرد و همیشه درباره برآوردن خواسته هایش یک چیز دیگر را باید جایگزین کرد مثل ابزار پلاستیکی به جای واقعی و دور نگاه داشتن وسایل خطرناک از دسترس کودک .

اما کودکان پس از پایان سه سالگی و آغاز چهار سالگی وارد حیطه اجتماعی می شوند و رفتارهای مختلف را از یکدیگر می آموزند و با الگوبرداری منفی سعی می کنند در رابطه با والدین خود آن را اجرا کنند و این امر تا حدود زیادی آگاهانه و هدفمند است و کودک با آزمون و خطاهایی که می کند سعی در به زانو درآوردن والدین و تسلیم آن ها در برابر خواسته هایش دارد و با این کار به سیطره قدرت خود و خود محوری اش ادامه می دهد و برای این کار ، بهانه هایی نیز برای خود دارد مانند وجود رقیبی به عنوان برادر و یا خواهر کوچک تر و یا به علت رفتن به مهد کودک و یا مواردی از این قبیل ، این گروه از کودکان ، اعتماد به نفس پایینی دارند و نسبت به دیگر کودکان تعارضات درونی بیشتری دارند و سطوح ترس و اضطرابشان بالاتر از همسالانشان است.

به کودک میدان دهید

برای درمان لجبازی کودکان در ابتدا باید روی استقلال آن ها به شکل عملی و فکری کار شود، والدین باید به کودک میدان دهند تا خودش کارهای شخصی اش را انجام دهد و در برخی زمینه ها نظر او را جویا شوند ، فعالیت هایی از این قبیل باعث خودباوری بیشتر کودک و جلب توجه به صورت مثبت می شود و انرژی بالقوه کودک را به سمت مثبت هدایت می کند .

اعمال روش خاموشی

از طرف دیگر باید روش «خاموشی» را اعمال کرد ، به این مفهوم که والدین در مقابل رفتارهای منفی کودک هیچ واکنش کلامی ، دیداری و شنیداری انجام نمی دهند و گویی چیزی را ندیده اند ، کودک پس از چند بار تکرار رفتار منفی، به علت دریافت نکردن پاسخ، پی می برد که کارش بیهوده است.

روش تقویت رفتار ناهمساز

وقتی شدت رفتارهای کودک نسبت به قبل کاهش یافت والدین باید روش «تقویت رفتار نا همساز» را اجرا کنند، یعنی رفتار مقابل رفتار منفی کودک را به محض سر زدن از کودک ، تقویت کنند ، مثلا کودکی که گریه می کند به محض آن که ساکت شد ، توسط والدین مورد توجه و تشویق قرار گیرد .

رژیم غذایی مناسب

شاخص های دیگری که باید در نظر داشت ، استفاده از رژیم غذایی صحیح است، مصرف بیش از اندازه سردی ها ، تنقلات، کاکائو، نمک و سرکه باعث تحریکات عصبی کودک و تماشای تلویزیون و بازی های رایانه ای بیش از یک ساعت در روز باعث تشکیل امواج مخرب در مغز کودک و عصبانیت او می شود ، کم خوابیدن کودک نیز باعث افزایش لجبازی می شود ، خواب شب مهم تر از خواب روز است چون در خواب روزانه عواملی نظیر نور و صدا باعث بر هم خوردن ریتم خواب می شود و کودک با وجود خواب زیاد ، پس از بیداری آرامش ندارد .

مراجعه به مشاور

درباره لجبازی های شدید کودکان که گاه به صورت گریه های طولانی و کبودی لب ها و واکنش های غیر عادی خود را نشان می دهد ، بررسی امواج مغز کودک و مراجعه به روان پزشک و روان شناس کودک ضرورت دارد .


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 42
بازدید ماه : 1551
بازدید کل : 1262199
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com