عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 19 / 12 / 1392
بازدید : 659
نویسنده : sharef zadeh
بیشتر دردهای روزمره مانند مشکلات گوارشی،  درد مفاصل و غیره با خوردن مواد غذایی مناسب قابل درمان است. در این مقاله شما را با چند نمونه از این مواد غذایی درمانگر آشنا می‌کنیم.

 

ضد درد

 

 

سقراط بزرگ سال‌ها پیش گفته که تغذیه تنها درمان است. امروزه نیز متخصصان حوزه‌ی تغذیه هر روز به یافته های جدیدی دست پیدا می‌کنند که این گفته را بیشتر تایید می‌کند. در واقع بیشتر دردهای روزمره مانند مشکلات گوارشی، درد مفاصل و غیره با خوردن مواد غذایی مناسب قابل درمان است. در این مقاله شما را با چند نمونه از این مواد غذایی درمانگر آشنا می‌کنیم.

 

برای سری که درد می‌کند

از یک جلسه‌ی کاری سخت و طولانی خارج شده‌اید، هوا به شدت گرم است، استرس داشته‌اید، عرق کرده‌اید و دچار سردرد شده‌اید. فکر می‌کنید دلیل آن چیست؟ بدنتان دهیدراته شده است. یعنی این که آب خود را از دست داده است.

در واقع در بیشتر مواقع دلیل سردرد بی آبی بدن است. برای همین لازم است که قبل از هر کاری به فکر تأمین آب بدن به ویژه مغزتان باشید. آب بنوشید و با لذت تمام یک میوه‌ی آبدار مانند سیب، پرتقال، انگور، آناناس و غیره میل کنید.

از آنجایی که  هیپوگلیسمی (افت قند خون) نیز باعث سردرد می‌شود؛ برای همین می‌توانید غلات را دریابید. اگر در بیشتر مواقع دچار چنین سردردهایی می‌شوید توصیه می‌کنیم به طور مرتب امگا 3 میل کنید. این اسیدهای چرب باعث نرمی غشای سلول‌ها به ویژه سلول‌های مغزی می‌شود.

توصیه‌ی ما

برای دریافت امگا 3 های گیاهی، آووکادو، کلزا، سویا و گردو و برای دریافت امگا 3 های حیوانی، میگو، ماهی آزاد و ماهی‌های چرب دیگر میل کنید.

 

برای اینکه به میکروب‌ها مجال ندهید

بدانید و آگاه باشید که سیر ماده ای به نام آلیسین آزاد می‌کند که خواص آنتی باکتریایی، آنتی ویروسی و حتی ضدسرطانی دارد. در طول جنگ‌های روسیه،  ارتش روس‌ها به سیر «پنی‌سیلین روسی» می‌گفتند. به خاطر این که این ماده‌ی غذایی به اندازه‌ی آنتی‌بیوتیک‌های معروف کارایی دارد.

توصیه‌ی ما

برای دریافت آلیسین از مصرف سیر، پیازچه، موسیر، پیاز و تره‌فرنگی غافل نشوید.

بر خلاف باورهای رایجی که در بین مردم وجود دارد محصولات لبنی تنها منجی‌های استخوان‌ها نیستند. در واقع کاهش و از بین رفتن املاح استخوان‌ها به اسیدی بودن بیش از حد خونمان مربوط می‌شود. زمانی که خون حاوی اسید زیادی می‌شود به ویژه به دلیل مصرف پروتئین و نمک زیاد، بدن به دنبال راهی برای کاهش این حالت می‌گردد. برای این کار نیز از کلسیم استخوان‌ها استفاده می‌کند

 

 

برای تسکین درد مفاصل

 

برای مقابله با روماتیسم (آرتروز، آرتریت و غیره) به فکر مصرف امگا 3 های بیشتری به اضافه‌ی آنتی‌اکسیدان باشید. امگا 3 ها به دلیل خواص ضدالتهابی که دارند مانند آسپرین طبیعی عمل می‌کنند. باید به فکر جذب مس و همچنین گوگرد نیز باشید. گوگرد یکی از ترکیبات مهمی است که بدن ما را از وجود سموم و توکسین‌ها پاک می‌کند.

توصیه‌ی ما

برای جذب امگا 3، آووکادو، کلزا، سویا، میگو، ماهی و گردو میل کنید.  برای جذب مس و گوگرد نیز بروکلی، اسفناج، شاهی، ماش، کرفس، شلغم، تربچه،  سیب زمینی، چای و گوجه فرنگی را دریابید.

 

برای درمان مشکلات گوارشیتان

انسان هر دردی که داشته باشد فکر می‌کند دچار بدترین مشکل دنیا شده است.  سوزش معده، یبوست، اسهال و غیره زندگی را به کام هر کسی تلخ می‌کند. اگر چه مشکلات گوارشی همیشه منشأ غذایی ندارند اما باید بدانید هر آنچه که می‌خوریم تأثیر مستقیمی  روی گوارش ما خواهد داشت.

توصیه‌ی ما

برای مقابله با یبوست فیبرها را دریابید. فیبرها خاصیت ملینی دارند. این ترکیبات به میزان زیادی در میوه‌هایی مانند زردآلو، آناناس، موز رسیده و همچنین سبزیجاتی مانند بادمجان، آرتیشو، کدو، کدو تنبل و حبوباتی مانند نخود، عدس، لوبیا سفید و غیره وجود دارد. آلو خشک و حتی خود میوه‌ی آلو و خرما نیز برای درمان مشکل یبوست موثر هستند. به خاطر این که حاوی یک قند طبیعی به نام سوربیتول هستند.

برای مقابله با اسهال میوه های سرشار از پکتین مانند انجیر، سیب، موز کاملاً رسیده، بِه و غیره را دریابید. با وجود اینکه این میوه ها نیز حاوی فیبر هستند اما فیبر آن‌ها باعث  کند شدن عمل دفع می‌شود.

آب زغال اخته

 

برای درمان عفونت‌های مجاری ادرار

عفونت‌های مجاری ادرار باعث بروز مشکلاتی در میزان آب بدن می‌شود.برای جلوگیری از این عفونت‌ها و همچنین درمان آن مایعات بیشتری مانند آب، چای، جوشانده ها و غیره میل کنید. از نوشیدن الکل خودداری کنید و اجازه ندهید که دچار یبوست شوید؛ به خاطر اینکه باعث بیشتر شدن عفونت می‌شود. برای جلوگیری از یبوست تا می‌توانید میوه و سبزیجات میل کنید.

توصیه‌ی ما

آب زغال اخته میل کنید. این میوه‌ی کوچک قرمز رنگ اجازه نمی‌دهد که باکتری‌ها در دیواره های مجاری ادراری تجمع کنند و مشکل ساز شوند. نتایج پژوهش‌های متعددی نیز خواص ضدباکتریایی زغال اخته را به اثبات رسانده است.

 

برای مراقبت از استخوان‌هایتان

بر خلاف باورهای رایجی که در بین مردم وجود دارد محصولات لبنی تنها منجی‌های استخوان‌ها نیستند. در واقع کاهش و از بین رفتن املاح استخوان‌ها به اسیدی بودن بیش از حد خونمان مربوط می‌شود. زمانی که خون حاوی اسید زیادی می‌شود به ویژه به دلیل مصرف پروتئین و نمک زیاد، بدن به دنبال راهی برای کاهش این حالت می‌گردد. برای این کار نیز از کلسیماستخوان‌ها استفاده می‌کند. اما اگر تغذیه‌ی ما سرشار از پتاسیم باشد بدن از این ماده‌ی معدنی برای کاهش حالت اسیدیته‌ی خون بهره‌مند می‌شود. برای همین زمانی که استخوان‌ها ساز مخالف می‌زنند علاوه بر محصولات لبنی زیاد  بهتر است میوه و سبزیجات حاوی پتاسیم بیشتری مصرف کنید.

توصیه‌ی ما

پتاسیم در بیشتر میوه ها و سبزیجات و همچنین در میوه های خشک و حبوبات، شکلات سیاه و چای به میزان قابل توجهی وجود دارد.


تاریخ : 19 / 12 / 1392
بازدید : 653
نویسنده : sharef zadeh
بیماری‌های ام‌اس، آرتروز و رماتیسم از طریق طب سنتی و به شیوه مزاج سنجی درمان می‌شوند و بر اساس نوع مزاج بیمار می‌توان روش‌های درمانی مناسب را ارایه کرد.

 

مزاج

 

دکتر نظام نهرینی، مدرس طب سنتی جهاد دانشگاهی می‌گوید: همان طور که افراد اختلافات ظاهری مانند اختلاف در رنگ پوست، مو و چشم دارند به همان نسبت نیز مزاج آن‌ها متفاوت است و باید غذاهای مختلفی مصرف کنند تا از بروز بیماری‌ها در آن‌ها جلوگیری شود.

وی اظهار داشت: افراد باید تا حدودی از علم مزاج شناسی اطلاع داشته باشند. نوع مزاج علایمی دارد که به عنوان نمونه می‌توان از فرم اندام، بینی، لب و عروق و رنگ پوست، مو و چشم، علایم رفتاری و نبض آن را تشخیص داد.

نهرینی افزود: دو نوع مزاج وجود دارد؛ یک مزاج که افراد با آن به دنیا می‌آیند و به آن مزاج جبلی یا ارثی می‌گویند و مزاج دیگری که در طول زندگی بر انسان عارض می‌شود و به آن مزاج عرضی یا عارضی می‌گویند. بسیاری از مردم می‌توانند نوع مزاج خود را تشخیص دهند، به عنوان نمونه فرد می‌گوید که مزاج من سرد است چون وقتی سردی‌ها را می‌خورم بی حال می‌شوم، آب دهانم زیاد می‌شود و دل درد می‌گیرم؛ ولی این موارد ممکن است بر اثر مزاج عرضی او به وجود آمده باشد و مزاجی که با آن به دنیا آمده است، گرم باشد.

نهرینی گفت: درمان در طب سنتی به ضد است. وقتی سردی در بدن اتفاق می‌افتد آن را باید با گرمی درمان کرد. در این طیف خاص اگر به او گرمی داده شود شاید مشکلات گوارشی او برطرف شود اما چون یک مزاج پایه گرم دارد، ممکن است عوارضی مانند جوش، کهیر و یا خارش در او اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: افراد به ویژه آن‌هایی که مزاج مخلوط دارند، بهتر است برای تعیین دقیق نوع مزاج خود با پزشکان طب سنتی مشورت کنند.

مدرس طب سنتی جهاد دانشگاهی گفت: در شیوه زندگی ماشینی و شهری، فعالیت‌ها و تحرک‌ها کم و غذاهای بسیار نامناسب مانند غذاهای آماده (فست‌فودها) و کنسروها وارد رژیم غذایی مردم شده است که باعث تجمع سموم و اخلاط در بدن می‌شود.

افرادی که از نظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد به حد وفور استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض بیماری ‌ام‌اس قرار می‌گیرند

 

 

نهرینی افزود: به ویژه در زنان که رطوبت بدن آن‌ها بسیار بیشتر از آقایان است این غذاها باعث می‌شود که رطوبت در بدن آن‌ها بیشتر شود. این رطوبت‌ها در هر قسمت از بدن رسوب کند باعث بروز بیماری می‌شود. تجمع رطوبت در مغز ایجاد ام‌اس، در سینه ها ایجاد کیست، در رحم ایجاد فیبرم و در تخمدان ایجاد کیست‌های تخمدانی می‌کند. اولین قدم برای پیشگیری از این بیماری‌ها، تغییر شیوه زندگی و اصلاح رژیم غذایی است که در طب سنتی اصول آن وجود دارد.

 

وی در مورد تغییر رژیم غذایی توصیه کرد که به جای مصرف گوشت مرغ بهتر است از گوشت بوقلمون و به جای گوشت گاو نیز از گوشت گوسفند یا شتر استفاده شود.

نهرینی افزود: از آنجایی که در تهیه برخی از لبنیات پاستوریزه، از شیر خشک استفاده می‌شود، بهتر است افراد از لبنیات محلی استفاده کنند؛ همچنین در غذاهای آماده به دلیل وجود بنزوات سدیم و عوارض زیادی که برای بدن به دنبال دارد، مصرف آن‌ها توصیه نمی‌شود.

وی همچنین با تاکید بر افزایش تحرک بدنی اظهار داشت: وجود استرس زیاد در زندگی شهری در کنار عدم تحرک و مصرف مواد غذایی آماده موجب می‌شود دستگاه گوارش نتواند کار خود را به خوبی انجام دهد بنابراین بیشتر شهرنشین‌ها دچار یبوست هستند. یبوست باعث می‌شود مواد ضایع دفع نشود و در بدن رسوب کند.

این مدرس طب سنتی همچنین در مورد رژیم غذایی مناسب در درمان بیماری‌های ام‌اس، رماتیسم و آرتروز توصیه‌هایی ارایه کرد.

 

طب سنتی و ام‌اس

ام‌اس یا اسکلروز مولتیپل یک بیماری مزمن و بالقوه ناتوان کننده است که سیستم عصبی مرکزی شامل مغز و نخاع را درگیر می‌کند.

نهرینی به بیماران دارای ام‌اس توصیه کرد از نان‌های سبوس دار مانند نان سنگک به ویژه نوع تیره آن استفاده کنند. این دسته از بیماران از آب میوه‌های کارخانه‌ای نباید استفاده کنند و بهتر است گوشت بوقلمون، گوسفند و شتر مصرف کنند. این بیماران باید از مواد غذایی گرم استفاده کنند با این حال بهتر است مزاج سنجی شوند.

از طرفی دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: افرادی که از نظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد به حد وفور استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض بیماری ‌ام‌اس قرار می‌گیرند.‌

بیماران دارای ام‌اس، آرتروز و رماتیسم برای درمان بیماری خود و جلوگیری از پیشرفت آن باید از محصولات غذایی طبیعی (ارگانیک) بر اساس نوع مزاج خود استفاده کنند

 

 

بر اساس این گزارش، اختلال در غدد درون‌ریز موجب می‌شود که سیستم داخلی بدن به هم ریخته و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج شود. پس می‌توان نتیجه گرفت بهترین راهکار درمانی که در زمینه پیشگیری از بیماری ‌ام‌اس نیز برای این گروه مۆثر خواهد بود این است که افراد زودرنج و حساس باید تلاش کنند تا تفسیر خود را از موقعیت‌های اجتماعی به گونه‌ای تغییر دهند تا کمترین فشار روانی بر آنان وارد شود. بنابراین گزارش، بهترین راهکار درمانی که در زمینه پیشگیری از بیماری ‌ام.اس مۆثر است، پرهیز از بروز تنش در مناسبات بین فردی و سعی در کنترل احساسات و عواطف شخصی است.

 

این گزارش می‌افزاید، عموماً در بیماران مبتلا به ام‌اس، PH خون گرایش به حالت اسیدی دارد و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تکرار شود، بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت و حال بیمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.

بیماران مبتلا به ام‌اس علاقه وافری به مصرف غذاهای دارای حالت اسیدوز مانند ماست، بستنی، ترشی، تمر هندی، ماهی و امثال آن نشان می‌دهند ولی این بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جویند تا بدین وسیله از پیشرفت بیماری جلوگیری به عمل آورند. برای پیشگیری از این بیماری در سایر افراد نیز می‌توان مصرف متعادل مواد غذایی به ویژه اجتناب از مواد غذایی اسیدی را توصیه کرد.

 

طب سنتی و روماتیسم

نهرینی در مورد بیماران رماتیسمی نیز اظهار داشت: رماتیسم مانند آرتروز و ام‌اس بر اثر انباشت رطوبت در بدن رخ می‌دهد. با این حال به دفعات دیده شده است که رماتیسم در افراد دارای مزاج گرم نیز بروز می‌کند که این موضوع باعث پیچیده شدن درمان آن‌ها می‌شود. به این دسته از بیماران توصیه می‌شود که از مواد غذایی گرم استفاده کنند اما به همه آن‌ها نمی‌توان این توصیه را ارایه کرد بنابراین باید وضعیت مزاجی بیمار بررسی شود تا بر اساس نوع مزاج او درمان مناسب ارایه شود.

وی اظهار داشت: به طور کلی این بیماران باید از غذاهای گرم و خشک استفاده کنند اما نمی‌توان برای همه آن‌ها درمان یکسانی ارایه کرد.

مدرس طب سنتی جهاد دانشگاهی گفت: بسیاری از پزشکان به بیماران دارای آرتروز توصیه می‌کنند که حرکت نکنند درحالی‌که این افراد باید هرروز فعالیت ورزشی آرام مانند پیاده روی سطح صاف داشته باشند و از روزی 20 دقیقه تا یک روز در میان روزی یک ساعت پیاده روی کنند.

نهرینی در پایان گفت: بیماران دارای ام‌اس، آرتروز و رماتیسم برای درمان بیماری خود و جلوگیری از پیشرفت آن باید از محصولات غذایی طبیعی (ارگانیک) بر اساس نوع مزاج خود استفاده کنند.

 


تاریخ : 19 / 12 / 1392
بازدید : 729
نویسنده : sharef zadeh
داشتن تغذیه‌ی سالم اساس یک زندگی خوب و با نشاط است. تغذیه‌ی مناسب و سالم، روح و جسم شما را سالم نگه می‌دارد.

 

سالم

 

 

بعضی‌ها تصور می‌کنند داشتن تغذیه‌ی سالم این است که غذاهای آنچنانی بخورند که فقط در هتل‌های چند ستاره سرو می‌شود. اما باور کنید تغذیه‌ی مناسب داشتن آن قدرها هم سخت نیست فقط لازم است که چند اصل مهم را همیشه به یاد داشته باشید. باید از افراط و تفریط بپرهیزید و درست غذا بخورید. برای آشنایی با این اصول و قوانین طلایی، مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

 

میوه و سبزیجات را در الویت برنامه‌ی غذایی خود قرار دهید

میوه و سبزیجات سرشار از ریزمغذی‌ها (یعنی ویتامین‌ها و مواد معدنی)، فیبرها و ترکیبات متنوعی مانند پولیفنول‌ها هستند که از سلول‌ها محافظت کرده و همچنین از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و برخی از سرطان‌ها پیشگیری به عمل می‌آورند. برای این که از خواص این مواد غذایی مفید استفاده کنید لازم است که روزانه حداقل 700 گرم میوه و سبزیجات میل کنید.

 

تنوع غذایی را فراموش نکنید

این که هر روز برنج بخورید و یا فست فود از دستتان نیفتد معنی‌اش این است که تغذیه‌ی سالم و مناسبی ندارید. فقط با تنوع غذایی می‌توان نیاز بدن به ریز مغذی‌ها را تأمین کرد، به خاطر این که هر ماده‌ی غذایی یک ارزش غذایی مخصوص به خود را دارد.

اندکی مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید و کمی هم مصرف ماهی را بیشتر کنید. این گونه چربی دریافتی از مواد غذایی را بهتر کنترل و تنظیم می‌کنید

 

 

از طرف دیگر زمانی که تنوع غذایی ایجاد می‌کنید باعث می‌شوید که ریز مغذی‌های موجود در هر ماده‌ی غذایی روی ویتامین‌های مواد غذایی دیگر تأثیر بگذارد و به این ترتیب خاصیت آن‌ها بالا می‌رود. توجه داشته باشید که مصرف مواد غذایی تکراری و تغذیه‌ی نامناسب شما را افسرده و دل‌زده خواهد کرد.

 

 

به مواد غذایی خام میدان بیشتری بدهید

میوه و سبزیجات سرشار از ویتامین C هستند و این ویتامین برای بدن لازم و ضروری است. برای این که از پتانسیل‌ها و ویتامین‌های این مواد غذایی بیشترین بهره را ببرید آن‌ها را خام میل کنید (حداقل روزی یک بار). توجه داشته باشید که بعضی از ویتامین‌ها به گرما حساس هستند و پخت و پز آن‌ها را از بین می‌برد.

 

غذاهای چرب

در مصرف چربی‌ها زیاده‌روی نکنید

اگر عادت کرده‌اید که از غذاهایتان روغن بچکد باید بگوییم زمان آن رسیده تجدید نظر بکنید. کم کم مصرف چربی و روغن را کاهش دهید. از اسیدهای چرب اشباع نشده مثل ماهی استفاده کنید. این چربی‌های مفید شما را از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی حفظ می‌کند. حواستان به چربی‌های پنهان مواد غذایی آماده و صنعتی باشد. مواد غذایی آماده و صنعتی سرشار از چربی‌های اشباع شده‌اند. توصیه می‌کنیم به جای این چربی‌ها از روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون، روغن کنجد و غیره استفاده کنید.

 

غلات را دریابید

نان‌های کامل، سیب زمینی و مواد غذایی نشاسته‌ای برای بدن لازم است. این مواد غذایی سرشار از گلوسیدهای پیچیده، فیبرها، مواد معدنی متنوع و ویتامین‌های گروه B هستند که هر کدام برای حفظ سلامتی بدن لازم هستند. خاصیت دیگر این مواد غذایی این است که انرژی‌زا هستند یعنی به طور طولانی مدتی انرژی تولید کرده و جلوی گرسنگی را می‌گیرند.

زمانی که آرام و بدون تنش غذا می‌خوریم کالری‌ها کمتر انباشته می‌شوند؛ و وقتی

با آرامش و لذت غذا می‌خوریم امکان این که مدام در طول روز به دنبال خوردن و ناخنک زدن باشیم را نیز کاهش می‌دهیم

 

 

زنده باد ماهی

 

اندکی مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید و کمی هم مصرف ماهی را بیشتر کنید. این گونه چربی دریافتی از مواد غذایی را بهتر کنترل و تنظیم می‌کنید. حداقل هفته‌ای یک بار ماهی‌های چرب میل کنید. این ماهی‌ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند. این ترکیبات فشار خون بالا را تنظیم می‌کنند و رگ‌های خونی را در وضعیت بهتری نگه می‌دارند.

 

آب زیادی بنوشید

می‌توان با نوشیدن چای، قهوه، جوشانده‌ها، سوپ و مایعات دیگر روزانه مصرف آب را به 1.5 لیتر رساند. می‌توانید در بین غذا نیز آب بنوشید اما سعی کنید بیشتر در طول روز و در بین وعده های غذایی آب بنوشید.

 

قند و نمک

 

به نمک و قند زیاد نه بگویید

زمانی که در مصرف نمک زیاده‌روی می‌کنید تعادل بین سدیم و پتاسیم در بدن به هم می‌خورد و به این ترتیب دچار فشار خون بالا می‌شوید.

زیاده‌روی در مصرف قند نیز اشتهای شما را به هم می‌ریزد و بدون این که ریزمغذی‌های لازم را به بدن برساند فقط انرژی تولید می‌کند.

در واقع کالری خالی به بدن می‌رسد. پس سعی کنید در مصرف قند و نمک زیاده‌روی نکنید.

 

خود را از لذت خوردن محروم نکنید

با لذت غذا خوردن برای سلامتی مفید است. غذا خوردن در آرامش و به همراه افرادی که دوستشان داریم بسیار فوق‌العاده است که نباید خود را از آن محروم کنیم. زمانی که آرام و بدون تنش غذا می‌خوریم کالری‌ها کمتر انباشته می‌شوند؛ و وقتی با آرامش و لذت غذا می‌خوریم امکان این که مدام در طول روز به دنبال خوردن و ناخنک زدن باشیم را نیز کاهش می‌دهیم.


تاریخ : 19 / 12 / 1392
بازدید : 641
نویسنده : sharef zadeh

 

 

دانشمندان معتقدند مصرف خوردنی‌های زیر مانند معجزه‌ای برای حفظ جوانی و طول عمر عمل می‌كند:

کاکائو

 

 

کاکائوی سیاه:

تحقیقات نشان داده است كه كاكائو عملكرد رگ‌های خونی را تسهیل كرده و ضمن سالم نگه داشتن قلب ، از بیماری‌هایی مانند دیابت نوع 2، فشار خون بالا و بیماری‌های كلیوی پیشگیری می‌كند.

 

تمشک

 

تمشك سیاه:

آنتی‌اكسیدان‌های موجود در این میوه نه تنها خاصیت ضد سرطانی دارند، بلكه از تخریب سلول‌ها بر اثر آزاد شدن رادیكال های آزاد جلوگیری می‌كنند و به این ترتیب موجب افزایش طول عمر می‌شوند.

 

 

ماهی

 

 

ماهی:

ماهی دوست قلب است. مصرف ماهی مانع از افزایش كلسترول خون و ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

 

 

 

آجیل

 

آجیل:

آجیل منبع خوبی از چربی‌های غیر اشباع، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اكسیدان است و مصرف روزانه و متعادل آن برای بدن مفید خواهد بود.

 

 

 

روغن زیتون

 

 

روغن زیتون:

كشور‌هایی كه سرانه مصرف روغن زیتون در آنها بالاتر است، به همان نسبت آمار کم‌تری از مرگ و میر بر اثر بیماری‌های قلبی و سرطان دارند. از سویی دیگر، روغن زیتون با بیماری‌های مربوط به افزایش سن مبارزه می‌كند.

 

ماست

 

ماست:

كلسیم موجود در ماست از پوكی استخوان جلوگیری می‌كند. همچنین باكتری‌های مفیدی در ماست وجود دارد كه برای سلامتی بدن سودمندند.

 
 
 

 


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 244
بازدید دیروز : 182
بازدید هفته : 244
بازدید ماه : 15235
بازدید کل : 1333840
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com