عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 15 / 1 / 1393
بازدید : 764
نویسنده : sharef zadeh

garlic 77 300x225  برای داروهای فشار خون سیر و قرص سیر رقیب هستند

آیا در پی علت  دیگری برای استفاده سیر هستید؟ یک تحقیق جدید بیانگر این است که سیر یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می توانید بخورید . سیر شامل عناصر شامل سولفور است که در واقع دارای  ماده ای به  اسم« آلیسین »  است که در بین دیگر عناصر مهم ترین می باشد و به دلیل داشتن خاصیت مهم آنتی باکتریایی ، آنتی ویروس و آنتی اکسیدان معروف شده است . سیر یک منبع قابل تکیه ازسلنیوم نیز هست و در کنار آن آلسین و دیگر عناصر که در سیر یافت می شود روی سیستم گردش خون ، سیستم هضم و ایمینی بدن تاثیر دارد و کمک می کند به کاهش فشار خون ، سم زدایی ، التیام و …. بعضی ها بخاطر بوی سیر مصرف قرص آن را ترجیح می دهند و مصرف قرص آن از خوردن چندین عدد سیر راحت تر نیز می باشد. یافته جالب دیگری که درباره کپسول سیر وجود دارد این است که

 

می تواند کمک کند که به پمپاژ خون بهتری در باشکاه برسید چرا که تولید نیتریک اکسید را ارتقا می دهد.  به مدت ۲۴ هفته بیش از ۲۰۰ نفر که فشار خون بالایی داشتند ، به مصرف سیر ( ۳۰۰ ، ۶۰۰ ، ۹۰۰ ، ۱۲۰۰ یا ۱۵۰۰ میلی گرم  ) یا شبه دارو به صورت روزانه دعوت شدند . دانشمندان فاکتورهایی مثل فشار خون افراد را کنترل می کردند . نتیجه این شد که بعد از ۳۴ هفته ، فشار خون در گروهی که سیر مصرف کرده بودند به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده بود . این که سیر چگونه تاثیرات خود را بر جای می گذارد هنوز یک راز باقی مانده اما دانشمندان آن را به توانایی سیر در تولید سولفید هیدروژن ، میزان بالای آلیسین و تاثیرش روی تولید بیشتر نیتریک اکسید می دانند


تاریخ : 15 / 1 / 1393
بازدید : 728
نویسنده : sharef zadeh

images36  درباره میوه خشک هر آنچه باید بدانید

همه مواد غذائی، علاوه بر این که به واسطه انسان مورد استفاده قرار می‌گیرند، در ضمن بواسطه دیگر جانداران نیز مورد استفاده  تغذیه‌ای قرار می‌گیرند. ویروسها، قارچ‌های تک سلولی، حشرات و لارو حشرات از نخستین موجوداتی هستند که غذاها و از جمله میوه‌ها را مورد حمله قرار می‌دهند. به این ترتیب، تنها پس از چند روز و گاهی حتی پس از چند ساعت از برداشت میوه، کار تخریب میوه‌ها آغاز می‌شود؛ به گونه‌ای که ابتدا با لک‌های ظریف و سپس حالت کپک زدگی و له شدگی، میوه غیر قابل مصرف می‌شود.

گروه میوه‌ها
میوه‌ها یکی از گروه‌های مهم غذائی در تغذیه‌ی انسان هستند؛ به گونه‌ای که توصیه می‌شود هر روز ۳-۴ واحد از آنها مصرف شوند. هر واحد میوه حدود ۶۰ کیلوکالری انرژی و مقدار مناسبی ویتامین و مواد معدنی وارد بدن انسان می‌کند و مقدار هر واحد میوه را می‌توان بعنوان مثال ۱ سیب یا ۱ پرتقال متوسط، یک برش ۴۰۰ گرمی‌هندوانه، نصف لیوان گیلاس، دوسوم لیوان توت فرنگی نام برد.

راهی برای نگه‌داری طولانی‌تر میوه‌ها
از آنجا که نگه‌داری میوه‌ی تازه همیشه امکان پذیر نیست، لذا انسان همواره به دنبال راهی برای نگه‌داری طولانی‌تر میوه‌ها بوده است. امروزه از فریز کردن به عنوان بهترین روش نگه‌داری مواد غذائی در منزل نام برده می‌شود؛ این در حالی است که بسیاری از میوه‌ها اگر حالت یخ زدگی پیدا کنند، کیفیت ظاهری نامناسبی پیدا کرده و عموما به همین دلیل، به صورت یخ زده مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. بعنوان مثال، پرتقال، سیب، هندوانه یا موز یخ زده، فرم مناسبی برای مصرف شدن ندارند. از زمان‌های قدیم، خشک کردن، مربا کردن، در شکر نگه‌داری کردن و امثالهم را برای نگه‌داری میوه‌ها استفاده می‌کرده‌اند. جوز‌های شکری در واقع میوه‌هائی هستند که خشک شده و درونشان با شکر پودری پر می‌شده است. میوه‌هائی از قبیل آلو، هلو، توت و انگور اغلب به صورت خشک شده به شکل آلوخشکه، برگه‌ی آلو، توت خشکه و کشمش مورد استفاده قرار می‌گرفته‌اند. حتی امروزه نیز مصرف میوه‌های خشک از اقبال بسیاری برخوردارند و دستگاه‌های برقی برای خشک کردن سریع میوه‌ها در اختیار خانواده‌ها قرار دارد.

در اغلب آجیل و خشکبار فروشی‌ها، بسته‌های میوه‌ی خشک شده (حاوی سیب، کیوی، انبه، موز و دیگر میوه‌های خشک شده) به فروش می‌رسند. حمل و نگه‌داری این میوه‌های خشک، ساده‌تر و احتمال خرابی‌شان نیز کمتر است. به ویژه در تعطیلاتی مانند عید نوروز، همراه داشتن میوه‌های خشک در مسافرت و همچنین وجود این مواد غذائی در منزل، نسبت به نداشتن میوه‌های خشک، تغذیه‌ی مناسب‌تری را برای افراد ممکن می‌سازد. انواع میوه در فصول خاصی وجود دارند؛ در حالی که در تمام ایام سال می‌توان از مصرف میوه‌های خشک لذت برد.

تفاوت تغذیه‌ای میوه‌های تازه و میوه‌های خشک
خشک کردن میوه برخی آثار منفی را در مواد مغذی آنها به جای می‌گذارد که مهم‌ترین آن، کاهش و یا حذف برخی ویتامین‌ها (از جمله ویتامین C و اسید فولیک) است. با این وجود، تمام تغییرات در میوه‌های خشک فقط تخریبی نبوده و گاهی از اوقات، اثرات ویژه‌ای برای حالت خشک برخی میوه‌ها وجود دارد که در تازه‌ی آنها این اثرات کمتر است. به عنوان مثال، آلوی خشک اثر ملینی بیشتری نسبت به آلوی تازه دارد. مشابه همین اثر را در انجیر خشک و توت خشک نیز می‌توان مثال زد. برخی از میوه‌های خشک تا چهار برابر انواع تازه‌ی خودشان، آنتی‌اکسیدان‌ دارند. درواقع در میوه‌های خشک، به دلیل کاهش حجم میوه، مقدار این مواد مغذی در واحد حجم بیشتر می‌شود. میوه‌های خشک به دلیل داشتن فیبر، آهن، سلنیوم و پتاسیم بالا انتخاب خوبی برای افراد دچار کمبود این مواد هستند. با این وجود، از آنجا که فرآیند خشک کردن موجب از دست رفتن مقادیر قابل توجهی مواد مغذی دیگر (از قبیل ویتامین C و اسید فولیک) و افزایش درصد انرژی و قند در میوه‌ها می‌شود؛ لذا مصرف انواع میوه‌ی تازه، بیشتر توصیه می‌گردد.

اثر خشک کردن بر ارزش غذائی میوه‌ها
روش‌های مختلف خشک کردن، اثرات کم و بیش متفاوتی بر روی مقدار مواد مغذی میوه‌ی خشک شده دارد. روش خانگی یعنی پهن کردن میوه‌ها در جلوی آفتاب موجب ضایع شدن شدید ویتامین C و برخی دیگر از مواد مغذی می‌شود. در برخی موارد به منظور تسهیل فرآیند خشک کردن و کشتن میکروب‌های بیماری‌زا، ابتدا مدت کمی میوه‌ها را می‌جوشانند یا بخار می‌دهند. این کار باعث حفظ تیامین (ویتامینB1) و پیش ساز ویتامین A (بتاکاروتن) در میوه‌ها می‌شود؛ اما مقدار ویتامین C را بیشتر کاهش می‌دهد. در بعضی دیگر از موارد، پیش از شروع خشک کردن میوه، از مواد دیگری مانند دی اکسید سولفور استفاده می‌کنند که این کار به حفظ برخی مواد مغذی مانند ویتامین A و C کمک می‌کند، ولی برخی دیگر از مواد مغذی (مثلا ویتامین B1) را از بین می‌برد. خشک کردن با دمای بالا موجب کاهش کیفیت پروتئین و ایجاد مشکل در هضم پروتئین میوه‌ها توسط بدن می‌شود.

کلام پایانی
در هر حال، گرچه به هنگام خشک کردن میوه‌ها، تماس با نور و اکسیژن (حداقل تا حدودی) موجب تخریب و کاهش محتوای مواد مغذی موجود در میوه‌ها می‌گردد، ولی مصرف میوه‌ی خشک جهت ایجاد تنوع در ذائقه و به عنوان جایگزین برای انواع تنقلات شیرین ناسالم و شیرینی‌ها مناسب است. در کل، میوه‌های تازه و خشک خواص تغذیه‌ای مفیدی دارند؛ اما میوه‌های خشک جایگزین دو تا چهار واحد میوه‌ی مصرفی توصیه شده در روز نیستند و بهترین راه مصرف آنها به صورت مخلوط با میوه‌های تازه یا به طور مثال همراه با غلات صبحانه و یا در کنار میوه‌های تازه برای پذیرائی است.


تاریخ : 15 / 1 / 1393
بازدید : 682
نویسنده : sharef zadeh

 کیوی و خواص باور نکردنی آن در فصل زمستان

کیوی میوه ای است که کمتر کسی از آن بدش می آید ، این میوه در کشور چین متولد و امروزه در سراسر دنیا کشت می شود. بهتر است در رابطه با فواید این میوه صحبت کنیم. اول از همه بدانید که این میوه می تواند در جلوگیری از بیماری های زمستانه به شما کمک کند.

 

زادگاه کیوی کشور پهناور چین است. زمانی که این میوه در ابتدای قرن بیستم به کشورهای دیگر مانند آمریکا، فرانسه و غیره راه پیدا کرد آن را «انگور چینی» لقب دادند.این میوه ترش و شیرین طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد و یکی از میوه های فوق العاده برای فصل سرما محسوب می شود. در این مطلب می خواهیم نگاهی داشته باشیم به گلچینی از خواص کیوی. با ما همراه باشید.

 

 

 

ارزش غذایی کیوی

 

کیوی از ۸۰ درصد آب تشکیل شده و یک میوه کم کالری محسوب می شود. در واقع ۱۰۰ گرم از این میوه حدود ۴۷ کیلوکالری به بدن می رساند. با مصرف یک عدد کیوی ۱۰ گرم گلوکز و فروکتوز به بدنتان می رسد که خیلی زود هم جذب می شوند. کیوی یک میوه بسیار کم چرب است. در هر ۱۰۰ گرم از این میوه حدود ۶/۰ گرم چربی وجود دارد که آن هم در دانه های سیاه ریز آن نهفته است. این چربی ها هم از نوع اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای مقابله با پیری پوست لازم و ضروری اند. هر ۱۰۰ گرم کیوی ۳ میلی گرم ویتامین E و ۰۵/۰ میلی گرم ویتامین پیش ساز A به بدنتان می رساند. ترکیبات آنتی اکسیدانی این میوه برای مقابله با بیماری های مختلف به خصوص پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مفید است. اگر می خواهید قلبتان خوب کار کند کیوی را دریابید.

 

 

 

برای آن هایی که اهل میوه نیستند

 

 

 

کیوی یک منبع فوق العاده برای ویتامین C محسوب می شود. در واقع هر ۱۰۰ گرم از این میوه حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلی گرم ویتامین C دارد برای همین اگر اهل میوه و سبزیجات نیستید سعی کنید حتماً روزانه یک عدد کیوی را میل بفرمایید. علاوه بر این اگر خدای نکرده سیگار می کشید نیز باید حواستان بیشتر به میزان ویتامین C بدنتان باشد. شما هم سعی کنید حتماً هر روز یک عدد کیوی میل کنید. مصرف روزانه این میوه برای خانم هایی که تحت درمان هورمونی استروژن هستند نیز توصیه می شود به خاطر اینکه این داروها میزان ویتامین C بدن را کاهش می دهد. باید بدانید اگر ویتامین C بدنتان کم باشد سیستم ایمنی تان به مشکل بر می خورد و خیلی زودتر از آنچه تصورش را می کنید بیماری به سراغتان می آید. باید بدانید که برخلاف میوه های دیگر میزان ویتامین C موجود در کیوی بعد از چیده شدن از درخت تغییر زیادی نمی کند. در واقع پوست زبر این میوه از تماس با اکسیژن هوا و از بین رفتن ویتامین های آن جلوگیری می کند. البته این خاصیت محافظتی به دلیل وجود اسیدهای ارگانیکی مانند اسیدسیتریک و اسیدمالیک هم هست. وجود ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B۶ و B۹ برای سیستم عصبی ما فوق العاده است.

 

پتاسیم و منیزیم

 

 

 

کیوی سرشار از مواد معدنی است. یعنی هر ۱۰۰ گرم کیوی ۷۰۰ میلی گرم از این مواد معدنی دارد. مصرف روزانه یک عدد کیوی مواد معدنی مورد نیازتان را تامین می کند. میزان بالای پتاسیم موجود در این میوه (۳۰۰ میلی گرم) برای تقویت و حفاظت از سیستم قلبی عروقی و به خصوص کنترل فشارخون بسیار مفید است. اگر شما هم جزو افرادی هستید که بعد از تابستان خیلی دیرتر با فصل سرما اخت می شوید کیوی را دریابید. به خاطر اینکه سرشار از منیزیم است. این ماده معدنی باعث تقویت و احساس آرامش شده و با عوامل ناشی از خستگی عصبی صبحگاهی یا سردرد مقابله می کند. اگر دچار بی خوابی هستید نیز کیوی و منیزیم آن به دادتان می رسد. علاوه بر اینها کیوی منبع فسفر (۳۷ میلی گرم)، کلسیم (۲۷ میلی گرم) و همچنین آهن (۴/۰ میلی گرم)، مس (۱۴/۰ میلی گرم)، زینک (۱۲/۰ میلی گرم) و منگنز (۱/۰ میلی گرم) می باشد.

 

دوست تناسب اندام

 

 

 

یادتان باشد که کیوی سرشار از فیبر است. یعنی ۵/۲ گرم فیبر برای هر ۱۰۰ گرم کیوی. این میوه حاوی دو سوم فیبرهای غیر محلول در آب مانند سلولز و یک سوم فیبرهای محلول در آب مانند پکتین است. این میزان فیبر برای مقابله با یبوست بسیار مناسب است و برای افرادی که روده های حساسی دارند نیز مشکلی ایجاد نمی کند. فیبرها برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع دو و ایجاد احساس سیری موثر ند. اگر دغدغه تناسب اندام دارید بدانید که یک عدد کیوی می تواند میان وعده مناسبی باشد. چون به خوبی سیرتان می کند و اجازه نمی دهد 


تاریخ : 15 / 1 / 1393
بازدید : 588
نویسنده : sharef zadeh

2010 نکاتی جالب و خواندنی در مورد خاصیت های شلغم

در این مطلب قصد داریم به شما گیاهی را معرفی کنیم که حاوی خواص درمانی و همچنین ارزش غذایی بسیاری است. شلغم بیشتر در فصل زمستان مصرف دارد چرا که اکثر افراد این گیاه را با خاصیت ضد سرما خوردگی اش می شناسند.

 

شلغم جزو سبزیجات ریشه ای (غده ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه آن و هم برگ هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ ها، بیشتر از خود شلغم است.

 

پلینیوس بزرگ، فیلسوف بنام رومی، (در حدود ۲۰۰۰ سال قبل) شلغم را یکی از خوراکی های مهم در عصر خود به شمار می آورد.

 

در اینجا به ۸ مورد از خواص شلغم و برگ های آن اشاره می کنیم:

 

۱ پیشگیری از سرطان

 

شلغم در رده گیاهان چلیپایی قرار می گیرد که حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان و فیتونوترینت هاست و ارتباط مستقیمی با کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد. (فیتونوترینت ها با عملکردی شبیه آنتی اکسیدان ها دارای خاصیت سم زدایی هستند.) برگ های شلغم سرشار از ماده ای به نام گلوکوزینولات است. در پژوهشی نشان داده شد با مصرف گیاهانی که دارای این ترکیبات(آلی گوگردی) هستند می توان به کبد در مراحل دفع سموم کمک کرد و با تاثیراتی که مواد سرطان زا بر بدن می گذارند مبارزه کرد و حتی مانع رشد تومورهای سرطانی شد.

 

۲ کمک به سلامت قلب

 

شلغم دارای خاصیت ضد التهابی و درد است که یکی از نکات کلیدی در زمینه جلوگیری از ابتلا به بیماری ها و حمله های قلبی به شمار می رود. افزون بر این شلغم در پایین نگه داشتن سطح کلسترول به بدن کمک می کند و با دارا بودن مقادیر بالایی از فولیک اسید که جزو ویتامین های B محسوب می شود، نقش مهمی در سیستم گردش خون و قلب دارد.

 

۳ منابع غنی از آنتی اکسیدان ها در شلغم

 

شلغم مجموعه گسترده ای از انواع آنتی اکسیدان ها را در اختیار دارد که شامل دسته ای از ویتامین های C،E،A و همچنین منگنز و بتاکاروتن است. در حالی که تنها خود شلغم دارای منابع عظیمی از ویتامین C است برگ های این گیاه سرشار از تمام آنتی اکسیدان های مذکور است علاوه بر این شلغم به علت داشتن منابعی از فیتونوترینت های پیچیده که با فعال سازی عملکرد آنتی اکسیدان ها و همچنین با افزایش نتایج مثبتی که از مبارزه با رادیکال های آزاد به دست می آوردند مانع تخریب DNA در سلول ها می شود.

 

۴ خاصیت ضدالتهابی و درد

 

برگ های شلغم منابع فراوانی از ویتامین K و اسیدهای چرب امگا۳ را در خود ذخیره کرده اند. این دو عنصر دارای خاصیت ضدالتهابی فوق العاده بالایی هستند. ویتامین K تنظیم کننده موثری برای سیستم واکنش التهابی بدن محسوب می شود. در یک تحقیق نشان داده شد که اسیدهای چرب امگا۳ به عنوان عناصری بنیادی برای جلوگیری از تورم در بدن بسیار ضروری اند و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و ورم مفاصل کمک کرده و همچنین از بیماری هایی که منجر به التهابات شدید در بدن می شوند جلوگیری می کنند.

 

۵ تسهیل در عملکرد دستگاه گوارش

 

علاوه بر موارد فوق برگ های شلغم حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند که همین امر به سیستم گوارش بدن کمک شایانی می کند.

 

۶ کمک به رشد و استحکام استخوان ها

 

شلغم دارای منبع وسیعی از کلسیم، پتاسیم و مواد معدنی ضروری برای بدن است که تمام این عناصر برای سلامت و رشد استخوان ها مفید بوده و از بیماری هایی همچون پوکی استخوان جلوگیری می کنند.

 

۷ وجود مقادیر بالایی از فیبر در شلغم

 

فیبر علاوه بر تنظیم سوخت و ساز بدن به ارتقاء سلامت و عملکرد صحیح روده ها و همچنین متعادل نگه داشتن وزن بدن کمک می کند. برگ های شلغم ۲۰ درصد از ارزش غذایی فیبر را در اختیار دارند.

 

۸ تاثیر مثبت شلغم در کاهش وزن

 

هرماده مغذی کم کالری مانند شلغم را می توان به یک برنامه رژیمی موثر در کاهش وزن، افزود. مقادیر بالای فیبر موجود در شلغم می تواند با افزایش یک سوخت و ساز سالم و فعال، به بدن کمک کند.


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 606
بازدید دیروز : 283
بازدید هفته : 889
بازدید ماه : 15880
بازدید کل : 1334485
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com