عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 26 / 5 / 1397
بازدید : 487
نویسنده : sharef zadeh

 

آیا با علل غلیظ شدن بزاق دهان در کودکان آشنا هستید؟ آیا می دانید علت غلیظ شدن بزاق دهان در بزرگسالان چیست؟ پاسخ سوالات خود را در این بخش از نمناک بیابید.

غلیظ شدن بزاق دهان چه دلایلی دارد

بزاق دهان یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی است که سلامت لثه را حفظ می کند، مانع از خرابی دندان ها می شود، ذرات غذا را می شوید و از پوسیدگی دندان ها و عفونت های دیگر در دهان جلوگیری می کند .بزاق دهان همچنین نقش حیاتی در سلامت دارد . در این مطلب می خواهیم به علت غلیظ شدن بزاق دهان و آنچه درباره بزاق دهان نمی دانید بپردازیم.غلیظ شدن بزاق دهان

غلیظ شدن بزاق دهان

دلایل غلیظ شدن بزاق دهان در کودکان و بزرگسالان

علت غلیظ شدن بزاق دهان کودک

سوال : سلام. ضمن تشکر از پاسخی که می دهید پسر من دو ماه و 7 روزش است و مشکل رفلاکس دارد همینطور بزاق دهانش خیلی غلیظ است و کش می آید دکتر گفت بهش آب بدهم اما باعث شد رفلاکسش شدت پیدا کند. لطفا راهنمایی کنید علت غلیظ بودن بزاق چیست.

پاسخ:
در این سن، ترشحات بزاق در کودک تان طبیعی است و جای نگرانی ندارد چون ترشحات بزاق از سه ماهگی بیشتر می شود. در ضمن توصیه نمی شود که به فرزندتان آب بدهید چون خوراندن آب، باعث تشدید ریفلاکس در کودک می شود. با شروغ تغذیه تکمیلی در پایان شش ماهگی ریفلاکس کودک به تدریج بهبود می یابد. در صورتی که ریفلاکس باعث کاهش وزن گیری کودک (با توجه به منحنی رشد) یا بروز عفونت مکرر تنفسی و گوش در اثر بالا آوردن مکرر شیر شود، باید حتما تحت نظر پزشک درمان های لازم انجام شود. در غیر این صورت به کودک شیر کامل بدهید و بلافاصله بعد از دادن شیر او را نخوابانید. در ضمن نیازی به دادن آب نیست و فقط درجه حرارت خانه مناسب باشد تا در اثر گرما، آب بدن کودک در اثر تعریق کاهش پیدا نکند. اصلاح شرایط خوابیدن کودک نیز نقش موثری دارد و باید شیرخوار در سطحی شیب دار یعنی شیب ملایم 10 تا 15 درجه بخوابد.

غلیظ شدن بزاق دهان

علت غلیظ شدن بزاق دهان در کودکان چیست

علت غلیظ شدن بزاق دهان

از جمله داروهایی که احتمال بیشتری دارد این مشکل را ایجاد کنند بعضی داروهای ضدافسردگی و اضطراب،آنتی هیستامین ها، داروهای ضدفشارخون، داروهای ضداسهال ، شل کننده های عضلانی، داروهای مورد استفاده در بی اختیاری ادرار و بیماری پارکینسونهستند. علت دیگر خشکی دهان درمان سرطان است. داروهای شیمی درمانی می توانند ماهیت بزاق و مقدار تولید آن را تغییر دهند و پرتودرمانی به ناحیه سر و گردن قادر است به غدد بزاقی لطمه وارد کند .

آسیب اعصاب نواحی سر و گردن به دنبال تصادف یا جراحی نیز موجب خشکی دهان می شود. دیگر حالت های مسبب خشکی دهانعبارتند از:مشکلات غدد بزاقی، اختلالات غدد درون ریز، بیماری آلزایمر، سکته مغزی و سندرم شوگرن که یک اختلال ایمنی است. علاوه بر اینها، دود کردن یا جویدن تنباکو روی تولید بزاق اثر گذاشته و خشکی دهان را تشدید می کند. خروپف و تنفس با دهان باز نیز در ایجاد مشکل دخیل هستند .

دانستنی هایی درباره بزاق

حالت بزاق دهان می تواند نشانه آن چیزی باشد که در داخل بدن رخ می دهد .

کمبود بزاق دهان 
علت کمبود بزاق می تواند ناشی از عوارض داروی مصرفی باشد. بیش از 300 دارو مانند قرص های ضد احتقان و آنتی هیستامینعوارضی مانند خشکی دهان ایجاد می کند. با افزایش سن و مصرف دارو، خشکی دهان بیشتر می شود. به طور منظم از نخ دنداناستفاده کنید؛ روزی 2بار از خمیردندان حاوی فلوراید برای مسواک زدن استفاده کنید و به طور منظم برای معاینه دندان به دندانپزشک مراجعه کنید .

بزاق دارای برخی از انواع مولکول های (RNA) است 
با آزمایش بزاق دهان می توان به اطلاعات زیادی درباره ساختار ژنتیکی و هورمون ها دست یافت، از دیابت گرفته تا سرطان. همچنین با آزمایش بزاق دهان می توان میزان هورمون هایی مانند ملاتونین را مشخص کرد. پزشکان از این طریق می توانند توصیه های بهتری به بیماران درباره میزان خواب، خوردن و کاهش وزن داشته باشند .

ترشح زیاد بزاق 
ترشح زیاد بزاق در زنان ممکن است نشانه بارداری آن ها باشد. در دوران بارداری میزان تولید بزاق افزایش می یابد. این امر می تواند به علت تغییر هورمون ها یا به علت حالت تهوع باشد. این حالت هیچ خطری ندارد. با استفاده از آدامس یا آب نبات می توانید راحت تر بزاق اضافه را قورت دهید .

غلیظ شدن بزاق دهان

علت غلیظ شدن بزاق دهان در بزرگسالان چیست

طعم بد زبان 
احتمال دارد که از طریق دهان نفس می کشید. از آن جا که بزاق دهان نوعی ضدعفونی کننده طبیعی است، خشکی دهان زمینه مناسبی را برای رشد باکتری و پوسیدگی دندان ایجاد می کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد، نفس کشیدن از دهان چه در کودکان چه بزرگسالان می تواند نشانه مشکل خواب مانند آپنه باشد .

مزه ترش یا تلخ 
شاید ریفلاکس دارید، این بیماری باعث می شود اسیدمعده به سمت حلق حرکت کند و فرد یک مزه ترش یا تلخ را در دهان خود احساس کند. علاوه بر آن، علایم شایع ریفلاکس سوزش سردل است، تغییر در شیوه زندگی مانند کاهش وزن یا پرهیز از مصرف غذاهای تند و پرادویه و چرب برای رفع ریفلاکس مفید است .

حالت اسیدی بزاق 
دندانپزشکان می توانند از طریق آزمایش بزاق میزان PH آن را ارزیابی کنند. در صورت پایین بودن میزان PH ، باکتری ها به راحتی می توانند در هر گوشه دندان تکثیر پیدا کنند. بزاق اسیدی دهان باعث پوسیدگی دندان می شود. مصرف غذاهای غنی از آرژنین مانند گوشت قرمز یا طیور می تواند اسیدیته بزاق را کاهش دهد .

بزاق سفید و غلیظ 
اگر دچار عفونت دندان و دهان هستید، قارچی به نام کاندیدا البیکانز می تواند عفونت قارچی در دهان ایجاد کند که برفک نام دارد. اگرچه بروز برفک در بزرگسالان کمتر دیده می شود، اما مبتلایان به دیابت، مستعد برفک دهان هستند زیرا قند موجود در بزاق دهان می تواند به رشد قارچ کمک کند. دندانپزشک می تواند داروهای ضدقارچی مانند دهانشویه را برای از بین بردن عفونت تجویز کند .


تاریخ : 13 / 4 / 1397
بازدید : 504
نویسنده : sharef zadeh

 

۱۴ درمان خانگی برای رهایی سریع از جوش‌ها

بسیاری از مردم قبول دارند که استفاده از مواد شیمیایی خشن، شست‌وشوی طاقت‌فرسا و حتی لایه‌برداری‌ و لیزر کردن تحت‌ نظر پزشک واقعا پوست را حساس کرده و مشکل را تشدید می‌کند. بنابراین می‌توان برای جوش‌های دوره‌ای با دفعات ظهور محدود، از راه‌های درمانی فوق‌العاده متداولی که جوش‌ و آکنه را با سرعت و به راحتی از بین می‌برند استفاده کرد.

۱. هر چه سریع‌تر از یخ استفاده کنید

یخ - درمان جوش

اولین درمان سریع جوش یخ است. برای جوشی که هنوز به طور کامل عفونی نشده است، استفاده از یخ به کاهش التهاب کمک می‌کند و غدد چربی را تشویق می‌کند منقبض شده و چربی اضافه و میکروب‌های درون آن را از آن بخش پوست بیرون برانند.

نحوه‌ی استفاده:

  • یخ را در تکه ای پارچه گذاشته و روی بخشی که در حال جوش زدن است به مدت چند ثانیه نگه دارید.
  • چند دقیقه فاصله بگذارید و مجدد مرحله‌ی قبل را تکرار کنید.

نکته: این کار را به دفعات دلخواه تکرار کنید، جوش در عرض یکی دو روز از بین می‌رود.

 


حتما بخوانید: ۵ ورزش صورت برای شادابی پوست

 

۲. عسل

عسل - درمان جوش

حتما با خواص عسل آشنا هستید. عسل به عنوان ماده‌ای با خواص ضدعفونی‌کننده شناخته می‌شود و به از بین بردن عوامل میکروبی اطراف غدد چربی کمک می‌کند. وقتی میکروب‌ها کاهش پیدا می‌کنند سرعت بهبودی افزایش پیدا می‌کند.

نحوه‌ی استفاده:

  • یک اپلیکاتور پنبه‌ای استریل را در عسل طبیعی فرو ببرید و روی پوست بمالید و پوست را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه به حال خود بگذارید و بعد از آن با آب گرم بشویید.

نکته: علاوه بر این می‌توانید با افزودن پودر دارچین به عسل ماده‌ی سفت‌تری به‌ دست بیاورید و آن را شب تا صبح در هنگام خواب روی جوش بگذارید.

۳. آبلیمو

آب لیمو - درمان جوش

راه معجزه‌آسای دیگر برای خلاصی از جوش استفاده از آبلیموی تازه گرفته شده است. آبلیمو به عنوان میکروب‌کش ارگانیسم‌های میکروسکوپی دخیل در ایجاد جوش را می‌کشد و علاوه بر این با خاصیت جمع‌کنندگی‌ای که دارد باعث می‌شود چربی‌های تجمع یافته بیرون رانده شوند. برای استفاده از لیمو چند راه دارید.

نحوه‌ی استفاده:

  • پیش از خوابیدن از یک گوش‌پاک‌کن استریل پنبه‌ای استفاده کنید و آبلیمو را روی جوش بمالید.

نکته: برای جوش‌های جدی‌تر مخلوطی از پودر دارچین و آبلیمو درست کنید و شب قبل از خواب روی جوش بمالید و بگذارید تا صبح بماند. این کار به از بین رفتن سریع جوش کمک می‌کند، اما برای افرادی که پوست حساس دارند توصیه نمی‌شود.

 


حتما بخوانید: ۸ فایده‌ نوشیدن آبلیمو و عسل قبل از صبحانه

 

۴. خمیردندان راه‌حل جوش‌های آب‌دار

خمیردندان - درمان جوش

خمیردندان برای درمان جوش فوق‌العاده است. اگر به عنوان روشی بعد از یخ گذاشتن استفاده شود سریع‌ترین اثر را دارد. لازم است که حتما از خمیردندان‌های سفید‌رنگ و غیرسفید‌کننده استفاده کنید. همچنین از انواع خمیردندان‌های ژل‌مانند استفاده نکنید.

نحوه‌ی استفاده:

  • قبل از اینکه جوش روی صورت‌‌تان جا خوش کند کمی خمیردندان سفید را روی آن ناحیه بمالید و بگذارید حین خواب شبانه آنجا بماند.
  • وقتی بیدار شدید با آب سرد آن را بشویید. در صورتی که قرار نیست خانه را ترک کنید می‌توانید این کار را در میانه‌ی روز دوباره تکرار کنید.
  • برای اینکه این روش فایده‌ای داشته باشد خمیردندان حداقل باید ۳۰ دقیقه روی پوست بماند.

نکته: خمیردندان می‌تواند برای پوست ایجاد حساسیت کند، بنابراین مهم است که از این روش با احتیاط و به شیوه‌ی درست استفاده کنید.

۵. از بخور استفاده کنید

بخور - درمان جوش

برای درمان سریع جوش بخور را فراموش نکنید. استفاده از بخور گرم به علت باز کردن منافذ پوستی و بیرون ریختن مواد زايد از آن، فواید فوق‌العاده‌ای برای پوست افرادی که از جوش رنج می‌برند به همراه دارد.

نحوه‌ی استفاده:

  • یک ظرف بزرگ را با آب داغ پر کنید، سپس صورت خود را در نزدیکی دهانه‌ی ظرف قرار دهید به طوری که بخار آب به پوست‌تان برسد.
  • به هیچ عنوان پوست‌تان را در تماس با آب داغ قرار ندهید، زیرا ممکن است منجر به سوختگی شود.

نکته: بخور را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه دهید و سپس به پوست‌تان مرطوب‌کننده بمالید.

 


حتما بخوانید: بخور صورت و پاکسازی پوست با دو روش موثر خانگی

 

۶. روغن درخت‌ چای

روغن درخت چای - درمان جوش

روغن درخت چای درمان‌کننده‌ی حیرت‌انگیزی برای جوش‌های پوستی است. روغن درخت چای با خاصیت ضدباکتریایی به جنگ میکروب‌هایی می‌رود که مشکلات پوستی ایجاد می‌کنند و به دلیل خواص تسکین‌بخشی که دارد، قرمزی و وخامت جوش‌ها را کاهش می‌دهد. این روغن همچنین با خشک کردن جوش‌ها و کمودون‌های سرسفید آنها را بهبود می‌دهد.

نحوه‌ی استفاده:

  • گلوله‌ی پنبه‌ای را در روغن درخت چای غوطه‌ور کنید و بر موضع جوش بمالید. بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پوست خود را بشویید.
  • راه دیگر مخلوط کردن چند قطره از این روغن در یک قاشق ژل آلوئه‌ورا است. مخلوط به دست آمده را روی جوش‌ها و سایر نقاط مشکل‌دار پوست‌تان بمالید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را بشویید.

نکته: اگر پوست شما حساس است نباید از روغن درخت چای استفاده کنید.

 




 

۷. سیر

سیر - درمان جوش

سیر گیاهی است که به علت مزه‌ی عالی و فایده‌های پزشکی مورد توجه است. سیر دارای خواص اثبات شده‌ی قوی ضدباکتریایی، تقویت سلولی و ضدویروس است و به عوامل بیماری‌زای مسری حمله‌ می‌کند. سیر همچنین در تقویت قوای جسمی نقش دارد.

سیر خام در طب قدیمی هند، آیوروِدا، یکی از بهترین درمان‌ها برای جوش‌های رسیده برشمرده می‌شود و طبیبان آیورودا بر سر خواص سیر در درمان جای جوش‌ها و همچنین در جلوگیری از عود مجدد جوش قسم می‌خورند.

بدون در نظر گرفتن گزارش‌های طب آیورودا درباره‌ی سیر، به اندازه‌ای افراد مختلف به فواید خوردن سیر خام در پیشگیری و درمان جوش‌ صورت اشاره‌ کرده‌اند که می‌توان آن را درمانی عالی برشمرد. سیر این ماده‌ی ضدویروس، ضدقارچ و ضدسرطان برای درمان سریع جوش‌ها کارساز است. همچنین سولفور موجود در سیر به تسریع فرایند بهبودی جوش کمک می‌کند.

نحوه‌ی استفاده:

  • یک حبه سیر را دو نیم کنید.
  • سیر را روی جوش بمالید و بعد از ۵ دقیقه با آب ولرم بشویید.
  • این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

نکته: خوردن روزانه‌ی یک حبه سیر خام به پاک‌سازی خون‌تان نیز کمک می‌کند. اما توجه کنید که در مصرف سیر خام زیاده‌روی نکنید تا معده‌ی شما اذیت نشود.

۸. جوش‌‌شیرین (بی‌کربنات سدیم)

جوش شیرین - درمان جوش

جوش‌شیرین راه‌حل خانگی مفید دیگری برای درمان جوش است که با لایه‌برداری پوست و باز‌ کردن راه تخلیه‌ی چربی و سلول‌های مرده جوش‌ها را از بین ‌می‌برد. جوش‌شیرین کاربردهای فراوانی دارد. می‌توان از آن به عنوان ضدبو، به عنوان خمیردندان و در محلول‌های مختلف خانگی برای لایه‌برداری پوست استفاده کرد.

التهاب جوش زمانی که سلول‌های پوست و ارگانیسم‌های کوچک در کنار هم جمع می‌شوند و یک جوش متورم را ایجاد می‌کنند، شکل می‌گیرد. التهاب پوست علاوه بر اینکه توجه دیگران را به خود جلب می‌کند می‌تواند واقعا دردناک باشد.

بخشی از قدرت جوش‌شیرین در مراقبت از پوست به این دلیل است که قادر است به عنوان بخشی از درمان التهاب پوست و در یک برنامه‌ی درمانی به کار رود. مثلا از مواد معمولی موجود در آشپزخانه می‌توان برای درست کردن ماسک‌های قوام‌دار با پایه‌ی جوش‌شیرین استفاده کرد. ماسک‌های خانگیِ پوشاننده‌ی صورت که با جوش‌شیرین درست شوند می‌توانند به پیشگیری و درمان مشکلات پوستی کمک کنند.

نحوه‌ی استفاده:

  • جوش‌شیرین را با مقداری آب و آبلیمو مخلوط کرده و یک خمیر باقوام درست کنید.
  • پوست خود را به دقت بشویید و در حالی که نم‌دار است خمیر را در نواحی مشکل‌دار پوست بمالید، آنگاه چند دقیقه تا زمانی که خمیر روی پوست شما خشک شود صبر کنید.
  • صورت‌ خود را با آب گرم بشویید.
  • برای اینکه سریع‌تر نتیجه بگیرید این فرایند را دوبار در روز تکرار کنید.

نکته: هرگز جوش‌شیرین را بیشتر از چند دقیقه‌ی محدود روی پوست رها نکنید، زیرا ممکن است موجب خشکی و حساسیت شود.

 


حتما بخوانید: ماسک جوش شیرین؛ طرز تهیه ۳ نوع ماسک برای درمان جوش و پاکسازی صورت

 

۹. خیار

خیار - درمان جوش

خیار سرشار از پتاسیم و ویتامین‌هایی چون ویتامین A ،C و E است. علاوه‌ بر این خیار دارای خواص خنک‌کنندگی و تسکین پوست است. در کشورهای خاورمیانه و آسیایی آب خیار برای خنک کردن بدن و پوست‌، درمانی متمایز به شمار می‌رود. آب خیار همچنین برای ترمیم پوست مفید است و به خصوص زمانی که روی پوست به کار رود در کاهش التهاب پوستی نقش دارد.

نحوه‌ی استفاده:

  • خیار را خرد کنید روی آن آب بریزید و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بماند. مواد داخل خیار مثل ویتامین A، پتاسیم و کلروفیل در آب منتشر می‌شوند.
  • آب حاصل را صاف کنید و برای نوشیدن یا شستن صورت استفاده کنید.

نکته: می‌توانید با خیار ماسک صورت درست کنید. این ماسک را به مدت ۱۵ دقیقه روی صورت قرار دهید سپس با آب گرم بشویید. این کار به تمیزی آلودگی‌ها و باکتری‌ها از مجاری پوست کمک می‌کند.

 


 

۱۰. سرکه‌ سیب

سرکه سیب - درمان جوش

وقتی می‌خواهید جوش‌های‌تان را درمان کنید، سرکه‌ سیب را به عنوان ماده‌ای قدرتمند به حساب آورید. چرا؟ زیرا ارگانیسم‌های کوچکی که تمام این مشکلات را پدید آورده‌اند با سرکه‌ی سیب نابود می‌شوند. سرکه‌ی سیب با خواص قلیایی خود، pH سطح پوست شما را به تعادل می‌رساند و در این شرایط باز هم رشد میکروب‌ها سخت‌تر می‌شود. نکته‌ی آخر اینکه سرکه‌ی سیب با خواص منقبض‌کننده‌ی خود مانند آبلیمو کمک می‌کند که چربی تجمع‌یافته در منافذ پوستی بیرون رانده شود. به یاد داشته باشید که با زیاده‌روی در استفاده از سرکه روی پوست، آن را بیش از اندازه خشک نکنید.

نحوه‌ی استفاده:

  • صورت‌تان را با آب شسته و با حوله خشک کنید. یک پیمانه سرکه را با ۳ پیمانه آب مخلوط کنید، سپس گلوله‌ی پنبه‌ای را در آن فرو ببرید و مشخصا روی نقاطی از پوست که مشکل دارد بمالید.
  • حداقل به مدت ۱۰ دقیقه پوست را به حال خود بگذارید، همچنین می‌توانید بگذارید سرکه یک شب تا صبح روی پوست‌تان بماند. هر روز چند مرتبه این کار را تکرار کنید.

نکته: پس از استفاده از این درمان از تونر پوست استفاده کنید. تونر یک پاک‌کننده‌ی رقیق پوست است که از مواد غیرالکلی ساخته می‌شود و به همین دلیل خشکی پوست ایجاد نمی‌کند.

 




 

۱۱. ماست

ماست - درمان جوش

ماست غذایی دلپذیر است که به عنوان وعده‌ی صبحانه و همچنین میان‌وعده عالی است. ماست علاوه بر این اگر به صورت موضعی روی پوست استفاده شود فایده‌های شگفت‌آوری دارد. سالیان دراز است که به دلیل همین فواید عالی، برای بهبود پوست از آن استفاده می‌شود.

هنوز هم در هند از ماست به عنوان راهی عالی در درمان جوش و کاهش التهاب آن استفاده می‌شود. کلئوپاترای مصر باستان به حمام‌های روزانه‌ای با شیر ترشیده که به او پوستی درخشان و جوان می‌بخشیده است معروف است. شما هم می‌توانید برای از بین بردن جوش‌ها از ماست استفاده کنید.

نحوه‌ی استفاده:

  • مقداری ماست را با آبلیمو مخلوط کنید و روی پوست‌تان بمالید. بعد از ۱۵ دقیقه صورت‌تان را بشویید.

نکته: باید از این مخلوط روزی دوبار استفاده کنید.

 


حتما بخوانید: فواید ماسک ماست برای پوست صورت و طرز تهیه چند نوع آن

 

۱۲. آسپرین

آسپرین

آسپرین یک مسکن است و البته از آن برای تسکین جوش هم می‌توان استفاده کرد. اکثر ما معمولا قرص‌های تسکین سردرد را در خانه داریم.

نحوه‌ی استفاده:

  • سر راست‌ترین راه برای استفاده از آسپرین در درمان جوش ساختن خمیری با یک سهم آسپرین و سه سهم آب است. زمانی که خمیر سفت شد آن را روی جوش‌ها بمالید. حدودا ۳۰ دقیقه بعد این خمیر خشک می‌شود و پایین می‌ریزد. بعد از آن می‌توانید صورت‌تان را بشویید.

نکته: روزی یک بار این درمان را انجام دهید.

 


حتما بخوانید: تقویت موها؛ ۸ روشی که به موهای ضعیف و نازک جان می‌بخشد

 

۱۳. ژل آلوئه‌ ورا

آلوئه‌ورا - درمان جوش

آلوئه‌ورا نه تنها با کاهش التهاب پوست احساسی عالی به شما می‌دهد، آزردگی و قرمزی جوش را از بین برده و پوست‌تان را درخشان و صاف می‌کند.

نحوه‌ی استفاده:

  • ژل آلوئه‌ورا را به جوش‌ها بمالید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند.

نکته: بعد از ۱۵ دقیقه صورت‌تان را با آب گرم بشویید.

۱۴. روغن زیتون

روغن زیتون - درمان جوش

روغن زیتون حاوی ویتامین، آنتی‌اکسیدان و آهن است. این روغن به دلیل خاصیت تسکین‌دهندگی پوست به ترمیم جای جوش کمک می‌کند.

نحوه‌ی استفاده:

  • برای از بین بردن جای جوش‌ها باید پیش از رفتن به رختخواب از روغن زیتون استفاده کنید.
  • مقداری روغن زیتون بردارید و به صورت خود ماساژ دهید. بیش‌تر روی جای جوش‌ها تمرکز کنید.
  • ماساژ روغن به پوست را به مدت چند دقیقه تا زمانی که حس کنید روغن جذب پوست شده ادامه دهید.
  • پارچه یا حوله‌ای تمیز را در آب گرم فرو ببرید.
  • حوله‌ی گرم را روی صورت‌تان بگذارید تا بخار به آن برسد.
  • چربی باقی مانده را به آرامی و نه با سابیدن از روی پوست پاک کنید.

نکته: بعد از یکی دو دقیقه صورت‌تان را با آب معمولی بشویید.

 

جلوگیری از جوش صورت

جلوگیری از تشکیل جوش‌، راز کنترل آنست؛ علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد. گرچه اغلب آدم‌ها به غلط بر این باورند که جوش زدن با آلودگی سطح پوست یا مصرف غذاهای خاص مرتبط است اما، جوش زدن به ترکیبی از عوامل مرتبط است که برخی از کنترل ما خارجند؛ تعادل هورمونی و سرعت طبیعی سیستم تجدید پوست ما از آن جمله‌اند. با وجود اینکه به طور قطع جوش زدن تقصیر شما نیست اما در برابر جوش‌ها بی‌دفاع هم نیستید. شما برای کمک به بدن‌تان برای مقابله با جوش‌ها می‌توانید آنچه را که بدن برای قدرتمند و سالم بودن بدان نیاز دارد در اختیارش بگذارید.

اگر می‌خواهید پوست خوبی داشته باشید، این موارد ساده را رعایت کنید:

شست‌وشوی روزانه

روزی دو مرتبه با ملایمت صورت‌تان را بشویید تا چربی اضافه، باکتری‌ها و سلول‌های مرده را از سطح آن پاک کنید. فراموش نکنید که علت جوش، آلودگی پوست نیست و شست‌و‌شوی بیش از حد تنها منجر به خشک شدن پوست و تحریک آن برای تولید میزان بیشتر چربی می‌شود. هرگز بیش از حد این کار را تکرار نکنید. اگر روالی برای شست‌وشوی پوست‌تان به‌صورت روزانه، جواب داد همان را ادامه بدهید.

از سابیدن پوست با لایه‌بردارهای زبر بپرهیزید

لایه‌برداری پوست خوب است اما دقت کنید از لایه‌بردارهای خفیف که دانه‌های ریز و نرم دارند استفاده کنید. از مصرف محصولاتی که حاوی خرده‌های پوسته‌ی بادام یا زردآلو هستند خودداری کنید. این خرده‌ها می‌توانند پوست را تحریک کنند و حتی باعث خراش بشوند که به التهاب پوست دامن می‌زند.

از محصولات حاوی الکل استفاده نکنید

اگر از شیرپاک‌کن استفاده می‌کنید از محصولات با پایه‌ی الکل ایزوپروپیل یا سایر الکل‌های شوینده استفاده نکنید. الکل ماده‌ی قابض قدرتمندی است و لایه‌ی سطحی پوست را برمی‌دارد، این امر باعث تولید بیشتر چربی از غدد پوستی می‌شود. نتیجه‌ی این کار پوستی خشک و قرمز است و احتمالا جوش‌های بیشتری می‌زنید.

رژیم غذایی سالم و مصرف آب

با اینکه غذاها دلیل جوش زدن نیستند، رژیم غذایی سالم کمک می‌کند بدن آنچه را برای جنگیدن با جوش‌ها نیاز دارد در اختیار داشته باشد.

صبحانه را حذف نکنید: صبحانه نیرومحرکه‌ای برای فرایندهای متابولیسم بدن‌تان است و در طول روز به شما انرژی می‌دهد.

به طور کلی میوه‌های تازه را به سیب‌زمینی سرخ‌کرده ترجیح بدهید و رژیمی متعادل داشته باشید که از همه‌ی گروه‌های غذایی در آن استفاده شده باشد.

روزانه حداقل ۸ لیوان، و اگر ورزش می‌کنید یا در فصل گرما به سر می‌برید حتی بیشتر، آب بنوشید.

ورزش کنید

فواید ورزش بی‌شمار است، ورزش به گردش خون در بدن کمک می‌کند، به شما آرامش می‌دهد، استرس را کاهش می‌دهد و انرژی‌تان را بالا می‌برد. پوست شما هم از گردش خون بیشتر و اکسیژن‌رسانی بیشتری که در اثر فعالیت ورزشی ایجاد می‌شود سود می‌برد.

اما دقت کنید که حرارت و رطوبت نشسته روی پوست در اثر ورزش، مکان مناسبی برای پخش شدن باکتری‌ها فراهم می‌کند. بنابراین، پیش از ورزش آرایش‌تان را پاک کنید. اگر مستعد جوش بدن هستید برای ورزش لباس نخی گشاد به تن کنید. بعد از ورزش در اولین فرصت به حمام بروید.

جوش‌ها را فشار ندهید، دست‌کاری نکنید و نترکانید

فشار دادن یا درآوردن چرک جوش‌ها با ناخن، سوزن یا هر وسیله‌ی دیگر می‌تواند مسیر باکتری‌ها را به عمق بیشتری از پوست باز کند که موجب تشدید التهاب و عفونت خواهد شد. همچنین این کار به بافت اطراف پوست آسیب می‌زند و احتمال باقی ماندن جای جوش را افزایش می‌دهد. همچنین، تماس بیش از حد دست‌ها با پوست شامل مالیدن یا حتی تکیه زدن دست به چانه می‌تواند باکتری‌ها را به منافذ پوست وارد کند و احتمال جوش زدن را بالا ببرد.

 


حتما بخوانید: ۹ خوراکی سالم که باعث جوش زدن شما می‌شود

 

از پوست‌تان در برابر تابش آفتاب، محافظت کنید

هرروز، حتی روزهای ابری، از ضدآفتاب با spf حداقل ۱۵ استفاده کنید. گرچه حقیقت دارد که مجاورت اندک با نور آفتاب می‌تواند در آغاز برای آکنه مفید باشد اما گول نخورید زیرا این منافع کوتاه‌مدت هستند. تماس طولانی با نور آفتاب پوست‌تان را خشک می‌کند و باعث تولید بیشتر چربی پوست و تسریع ریزش سلول‌های مرده‌ی آن می‌شود. چربی بیشتر در کنار سلول‌های مرده‌ی پوستی زمینه‌ی مناسبی برای ایجاد جوش‌ها ایجاد می‌کند.

استراحت

خواب خوب شبانه، به مدت حداقل ۷ تا ۸ ساعت، می‌تواند معجزه‌ای برای جوش‌هایتان باشد. می‌پرسید چطور؟ در پاسخ باید بگوییم بدنی که خوب استراحت‌ کرده منابع لازم را برای داشتن دستگاه ایمنی قوی در اختیار دارد. گرچه سیستم ایمنی قوی به کلی مانع جوش نمی‌شود، اما در مبارزه با عفونت جوش‌ها کمک می‌کند و جوش‌ها با سرعت بالاتری بهبود پیدا می‌کنند.

آرام باشید

زمانی که در تنش باشید، غده‌ی آدرنال، هورمون کورتیزول را روانه‌ی جریان خون‌تان می‌کند. این هورمون غدد چربی پوست را به ترشح بیشتر وا می‌دارد که می‌تواند به جوش زدن بینجامد. بسیار مهم است که روزانه زمانی را به استراحت اختصاص بدهید، مطالعه کنید، دوش بگیرید، مدیتیشن یا یوگا انجام بدهید یا هر کار دیگری که به شما احساس شادی و آرامش می‌دهد. برای داشتن بدنی سالم به‌طور کلی و همچنین داشتن پوستی زیبا و سالم، آرام بودن قدم اساسی است.


تاریخ : 13 / 4 / 1397
بازدید : 365
نویسنده : sharef zadeh

 

۱. مصرف غذاهای تند

علت جوش صورت و غذاهای تند

غذاهای تند معمولا با گوجه و فلفل درست می‌شوند. گوجه و فلفل حاوی ماده‌ای به‌نام «لیکوپن» است که برای بعضی افراد محرک است و با پایین آوردن سطح pH پوست باعث جوش صورت می‌شود. تنها مواد تند و ادویه‌ها باعث و بانی و علت جوش صورت نیستند. بعضی افراد با لبنیات یا اقسام مواد غذایی دیگر نیز سازگاری ندارند. واکنش‌ پوست و در کل بدن شما نسبت به مواد غذایی مختلف کاملا متفاوت است.

چه باید کرد؟

به‌مدت ۱ ماه از خوردن غذاهای تند یا هر ماده‌ی دیگری که باعث تحریک پوست‌تان می‌شود، پرهیز کنید. اگر پوست شما با ماده‌ی غذایی خاصی تحریک شود، با ظهور جوش‌های سرسفید یا حتی لَک در اطراف دهان و چانه‌ی خود مواجه خواهید شد.

۲. استفاده از محصولات مسدود کننده‌ی منافذ پوست

چربی معدنی‌ای که در بعضی از لوسیون‌ها موجود است، عاملی قوی‌ در مرطوب‌سازی پوست است، اما باعث انسداد منافذ پوست و در نتیجه به‌وجود‌ آمدن جوش صورت می‌شود. سیلیکون موجود در محصولات بهداشتی و آرایشی ماده‌ی دیگری است که باعث بسته شدن منافذ پوست می‌شود.

چه باید کرد؟

قبل از استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی مطمئن بشوید که فاقد ماده‌ی کامدوژنیک باشند؛ یعنی مواد به‌کار رفته در این محصولات موجب انسداد منافذ پوستی نشوند. در بعضی مواقع حتی استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی‌ فاقد کامدوژنیک نیز باعث ایجاد جوش صورت می‌شود؛ در این‌صورت باید به متخصص پوست مراجعه کنید چون ممکن است به ماده‌ی دیگری در آن محصولات حساسیت داشته باشید.

تبلیغات

 


حتما بخوانید: راهنمای خرید محصولات مراقبت از پوست

۳. زیاده‌روی در استفاده از داروهای بدون نسخه

پودرهای نامناسب و علت جوش صورت

استفاده‌ی بیش از حد از داروهای بدون نسخه‌‌ای که حاوی موادی چون اسید سالیسیلیک، بنزویل پرواکسید یا سولفور هستند موجب خشکی پوست و ایجاد لک و چربی می‌شود. این مواد ظاهر جوش‌های شما را تغییر می‌دهند و آنها را ناخوشایندتر می‌کنند. اگر این مواد بیش از حد استفاده شوند، اجزای سازنده‌ی فعال موجود در آنها به‌تدریج لایه‌ی بیرونی پوست را می‌سوزانند، جوش‌ها را قرمزتر و پنهان کردن آنها را سخت‌تر می‌کنند.

چه باید کرد؟

برای کاهش التهاب و قرمزی پوست، به‌جای زیاد کردن دُز داروهای مختلف، بهتر است ۲ تا ۳ بار در روز مقدار کمی کرم هیدروکورتیزونِ یک درصد مصرف کنید و بعد با استفاده از کانسیلر آنها را بپوشانید. کانسیلرها حاوی مواد آنتی‌باکتریال هستند و پوست شما را شفاف و روشن می‌کنند.

۴. استفاده از شامپوها و نرم‌کننده‌های نامناسب

سولفات‌ها (مواد پاک‌کننده)، مواد رطوبت‌زای غلیظ و سنگین و سیلیکون‌های موجود در شامپو و حالت‌دهنده‌های مو منافذ پوست را مسدود می‌کنند و باعث ایجاد آکنه و جوش‌های آزاردهنده در سینه، پشت گردن، کتف‌ها و ناحیه‌ی خط رویش مو می‌شوند.

چه باید کرد؟

پس از شست‌و‌شوی موهایتان با شامپو یا نرم‌کننده، سر خود را زیر دوش کمی کج کنید تا باقی‌مانده‌ی مواد شوینده کاملا شسته شود. سایر قسمت‌های بدن مانند سینه و پشت را نیز خوب آب‌کشی کنید. قبل از خروج از حمام صورت‌تان را دوباره با آب بشویید تا مطمئن شوید که هیچ‌گونه ماده‌ی بهداشتی‌ای روی پوست‌تان باقی نمانده است.

۵. سیگار کشیدن

سیگار کشیدن و علت جوش صورت

هر بار که سیگارتان را روشن می‌کنید، درصد اکسیژنی که به پوست‌تان می‌رسد، کاهش می‌یابد. سیگار کشیدن فقط موجبسرطان و از بین رفتن کلاژن و الاستین و در نتیجه چروک شدن پوست نمی‌شود، بلکه به‌خاطر وجود ماده‌ی کارسینوژن در دود آن آثار مخرب دیگری چون انسداد منافذ پوستی و تحریک پوست را نیز به همراه دارد.

سیگار باعث می‌شود پوست شما خشک و تحریک‌پذیر شود و چربی بیشتری تولید کند که نتیجه‌ی آن ایجاد جوش‌های بیشتر است.

چه باید کرد؟

کار این بخش خیلی خیلی ساده است: سیگار نکشید؛ هم عمرتان زیادتر می‌شود و هم پوست‌تان بهتر و زیباتر.


حتما بخوانید: لایه برداری پوست صورت با ۲۸ ماسک موثر خانگی

۶. شست‌وشوی زیاد

بیشتر افرادی که پوست‌شان آکنه دارد، فکر می‌کنند با شست‌و‌شوی بیشتر صورت و استفاده از لایه‌بردارها یا برس‌های پاکسازی پوست‌شان صاف می‌شود اما در واقع این کار مشکل را حادتر و شدیدتر می‌کند. آنچه در واقعیت رخ می‌دهد پخش شدن باکتری‌ها روی سطح وسیع‌تری از پوست و بدتر شدن شرایط است.

چه باید کرد؟

پوست خود را با مواد پاک‌کننده‌ی ملایم (صابون، لایه‌بردار، تونر یا محصولات مراقبت از پوست و …) بشویید و از مرطوب‌کننده‌ها استفاده کنید. از محصولاتی استفاده کنید که به باز شدن منافذ پوست کمک می‌کنند و در آنها لاکتیک اسید، گلیکولیک یا اسیدهای هیدروکسی آلفا به‌کار رفته است.

۷. فشار دادن جوش‌ها

علت جوش صورت و فشار دادن جوش

درست است که فشار دادن جوش‌ها و دست‌کاری کردن آنها تا حدی خوشایند و وسوسه‌برانگیز است اما وقتی به زخم و قرمزی به‌جامانده از فشار دادن فکر کنید، قطعا پشیمان خواهید شد. با فشار دادن جوش و تخلیه کردن چربی‌ها احتمال نفوذ میکروب در عمق پوست را بیشتر می‌کنید، میکروب‌ها را در زیر پوست پخش می‌کنید و در نتیجه باعث افزایش جوش‌ها می‌شوید.

چه باید کرد؟

به هیچ‌وجه با جوش‌ها بازی نکنید. آنها را لمس نکنید و فشار ندهید. اجازه بدهید این مهمانان ناخوشایند خودشان به مرور زمان بهبود پیدا کنند. با فشار دادن و تحریک جوش‌ها نه‌تنها از شرِّ آنها خلاص نمی‌شوید بلکه مشکلات جدیدی به مشکلات‌تان اضافه می‌شود و شما می‌مانید و پوستی که ناصاف شده و زخم و قرمزی روی آن به جا مانده است.

۸. درگیری با استرس‌ها

استرس یکی از عوامل ایجاد آکنه و آکنه نیز عامل ایجاد استرس است؛ در حقیقت این دو در یک چرخه‌ی معیوب با هم مرتبط‌ هستند. وقتی تحت فشارید پوست شما هورمون‌های استرس (مانند کورتیزول) تولید می‌کند. این هورمون غدد چربی را به ساختن تستوسترون تحریک می‌کند، میزان تولید چربی را افزایش می‌دهد و در نهایت جوش‌ها یکی پس از دیگری ظاهر می‌شوند.

چه باید کرد؟

مرتب ورزش کنید، مدیتیشن و اختصاص دادن زمانی برای تمرکز و کسب آرامش را فراموش نکنید. این کار شما را از تنش و استرس رها می‌کند و بدن‌تان از ترشح هورمون‌هایی که به پوست‌ آسیب می‌زند، جلوگیری می‌کند.

۹. استفاده از پودر لباس‌شویی نامناسب

بعضی مواد شیمیایی موجود در پودر لباس‌شویی برای پوست مضر هستند و تماس پوست بدن و صورت شما با بالش یا لباسی که با آن شسته شده است، باعث تحریک پوست می‌شود. گاهی اوقات این مواد شیمیایی علت جوش صورت، سینه، باسن و … هستند.

چه باید کرد؟

برای شست‌وشوی لباس‌ها از پودری استفاده کنید که فاقد رنگ و بو باشد و توسط متخصصین پوست برای پوست‌های حساس تأیید شده و مورد آزمایش قرار گرفته باشد.

۱۰. لمس مداوم پوست و استفاده از کلاه

هر چیزی که منافذ پوست شما را مسدود کند و موجب تعریق و به دام انداختن باکتری‌ها روی پوست‌تان شود، علت جوش صورت و سایر نواحی خواهد شد. مثلا تماس پوست با دست‌هایتان وقتی آنها را در هنگام تکیه دادن به میز زیر چانه می‌گذارید، می‌تواند موجب انتقال باکتری‌ها از دست به پوست صورت شود.

چه باید کرد؟

درست است که کلاه بعضی وقت‌ها شما را خوش‌تیپ و شیک می‌کند اما اگر علت جوش‌های صورت‌تان باشد بهتر نیست عطایش را به لقایش ببخشید؟ و دیگر اینکه دست‌هایتان را به پوست صورت‌تان نزنید تا از آلوده شدن آن با باکتری‌های محیطی جلوگیری کنید.

۱۱. نشستن پوست صورت و بدن بعد از ورزش

نشُستن صورت بلافاصله پس از ورزش باعث می‌شود باکتری، آلودگی‌ها، چربی و حتی مواد آرایشی روی پوست‌تان با عرق ترکیب شود، در منافذ پوست‌تان جا خوش کند و در نهایت باعث ایجاد جوش شود.

چه باید کرد؟

صورت، سینه، ناحیه‌ی پشت گردن و کتف‌ها را بشویید. آرایش‌ صورت‌تان را حتما پاک کنید. اگر بعد از ورزش و بازگشت از باشگاه، زمان کافی برای دوش گرفتن ندارید از دستمال‌های پاک‌کننده‌ی صورت برای پاک کردن عرق و میکروب از روی سطح پوست‌تان کمک بگیرید تا از ظهور جوش‌های بدترکیب جلوگیری کنید.


حتما بخوانید: راز جوان ماندن پوست صورت چیست؟

۱۲. قرار گرفتن در معرض آفتاب

شاید شما هم شنیده باشید که آفتاب گرفتن و در معرض نور خورشید بودن سرطان‌زاست. واقعیت همین است؛ قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید بدون محافظ پوست و کرم‌های ضد آفتاب خطرات زیادی دارد. برخلاف تصور عموم، آفتاب به رفع جوش کمکی نمی‌کند و حتی باعث تشدید آن نیز می‌شود زیرا پوست در معرض خورشید خشک می‌شود و چربی بیشتری تولید می‌کند.

چه باید کرد؟

آفتاب نگیرید و اگر در معرض تابش نور خورشید هستید از کرم‌هایی که حاوی موادی چون روی (زینک) یا تیتانیوم دی اکسید هستند، استفاده کنید. بیشتر مواد تشکیل‌دهنده‌ی این کرم‌ها طبیعی است و فقط مقدار کمی مواد شیمیایی در آنها به‌کار رفته است. استفاده از کلاه‌های آفتابی و لبه‌دار نیز از پوست‌تان در برابر اشعه‌‌ی خورشید محافظت می‌کند.

برگرفته از: cosmopolitan.com


تاریخ : 31 / 3 / 1397
بازدید : 396
نویسنده : sharef zadeh

  

دوره آخرالزمان,آخرالزمان از دیدگاه شیعیان

 آخرالزمان به دورانی گفته می‌شود که وقایعی عظیم و عجیب در آن رخ می‌دهد

 

‹‹آخرالزمان›› یا پایان دوران همانگونه که از نام آن برمی‌آید به انتهای یک دوره اطلاق می‌شود و مقطعی از زمان است که در آن تغییر از یک دوره به دوره‌ای جدید رخ می‌دهد. از آنجا که اکنون دوره دنیا برپاست آخرالزمان به انتهای دوره دنیا مربوط می‌شود.

آخرالزمان از دیدگاه ادیان به دورانی گفته می‌شود که وقایعی عظیم و عجیب در آن رخ می‌دهد و حاکی از انتهای زندگی به شیوه فعلی بر روی زمین است. انتظار می‌رود با سپری شدن آخرالزمان دوره جدیدی فرا برسد که بسیار با وضعیت پیشین آن متفاوت باشد. همچنین در این زمان است که ادیان الهی به ظهور مردی بشارت داده اند که ظلم و جور را از زمین بر می‌چیند و آن را پر از عدل و داد می‌سازد٫ نمونه چنین بشارت هایی در کتب آسمانی آمده است.

علائم آخرالزمان :

"در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است. حرمت پدران و مادران سبک شمرده می شود. فرزند به پدرش تهمت می زند، پدر و مادرش را نفرین می کند و از مرگ آنها مسرور می شود. در آن هنگام، طلاق و جدایی در خانواده ها بسیار خواهد شد. در آن زمان، فتنه ها چونان پاره های شب تاریک، شما را فرا می گیرد و هیچ خانه ای از مسلمانان در شرق و غرب عالم نمی ماند؛ مگر اینکه فتنه ها در آن داخل می شوند."( الملاحم و الفتن، ص 38.)


در روایات اسلامی برای دوره ی آخر الزمان علایم و نشانه هایی ذکر شده است. اینک به برخی از این علایم و نشانه ها اشاره می کنیم :

 

1- گسترش ترس و ناامنی
امام باقر علیه السلام می فرماید : « لایقوم القائم إلا علی خوف شدید ....» ؛ « حضرت قائم علیه السلام قیام نمی کند مگر در دورانی پر از بیم و هراس .» و نیز فرمود : « مهدی علیه السلام هنگامی قیام می کند که زمام کارهای جامعه در دست ستمکاران باشد . »

 

2- حرام خوری و آلودگی های اقتصادی
در آخرالزّمان بحران اقتصادی حرام به حدّ اعلای خود می رسد، خانواده ها تقوای اقتصادی را از دست داده و در منجلاب آلودگی های اقتصادی همچون ربا، کم فروشی، رشوه خواری و گران فروشی غوطه ور می گردند: "هنگامی که ببینی اگر مردی یک روز گناه بزرگی همچون فحشا، کم فروشی، کلاه برداری و شرب خمر انجام نداده باشد، بسیار غمگین و اندوهگین می شود که گویی آن روز عمرش تباه شده است و می بینی که زندگی مردم از کم فروشی و تقلّب تأمین می شود. در آن زمان ربا شایع می شود، کارها با رشوه انجام می یابد، مقام و ارزش دین تنزّل می نماید و دنیا در نظر آنها ارزش پیدا می کند."


3- تهی شدن مساجد از هدایت
پیامبر صلی الله علیه و آله درباره ی وضعیت مساجد در آخر الزمان می فرماید : « مساجدهم عامره و هی خراب من الهوی » ؛ « مسجدهای آن زمان  آباد و زیباست،  ولی از هدایت و ارشاد  در آن خبری نیست . »

دوره آخرالزمان,آخرالزمان از دیدگاه شیعیان

 مردان و زنان در دوره ی آخرالزّمان، دچار نوعی قحطی غیرت می شوند

 

4- مانع تراشی در تربیت دینی فرزندان
از دیگر نشانه های آخرالزّمان، کم توجّهی والدین به تربیت دینی فرزندان و مانع تراشی برای علم آموزی دینی و گرایش های الهی آنان است: "وای بر فرزندان آخرالزّمان از روش پدرانشان! نه از پدران مشرکشان، بلکه از پدران مسلمانشان که چیزی از فرایض دینی را به آنها یاد نمی دهند و اگر فرزندشان نیز از پی فراگیری معارف دینی بروند، منعشان می کنند و تنها از این خشنودند که آنها درآمد آسانی از مال دنیا داشته باشند، هر چند ناچیز باشد. من از این پدران بیزارم و آنان نیز از من بیزارند." (جامع الأخبار، ص 106، فصل 62) 

 

5- سردی عواطف انسانی
رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله در این باره می فرماید « فلا الکبیر یرحم الصغیر و لا القوی یرحم الضعیف ، و حینئذ یأذن الله له بالخروج »(5) ؛ « در آن روزگار ، بزرگترها به زیر دستان و کوچکترها ترحم نمی کنند و قوی بر ضعیف ترحم نمی نمایند. در آن هنگام خداوند به او [ مهدی علیه السلام ] اذن قیام و ظهور می دهد . »

 

6- آشناگریزی و همسایه آزاری
از دیگر نشانه های آخرالزّمان، قطع رحم، آشناگریزی و همسایه آزاری به شیوه های گوناگون است: "هنگامی که پیوند خویشاوندی قطع شود و برای اطعام و مهمانی دادن بر یکدیگر منّت گذارند... همسایه به همسایه اش آزار و اذیّت می کند و کسی جلوگیری نمی کند.  و همسایه را می بینی که همسایه اش را از ترس زبانش اکرام و احترام می کند."

 

7- گسترش فساد اخلاقی
رسول خدا صلی الله علیه وآله می فرمایند : « قیامت بر پا نمی شود تا آن که زنی را در روز روشن و به طور آشکار گرفته ، در وسط راه به او تعدی می کنند و هیچ کس این کار را نکوهش نمی کند ».

محمد بن مسلم می گوید : به امام باقر علیه السلام عرض کردم : ای فرزند رسول خدا ! قائم شما چه وقت ظهور خواهد کرد ؟ امام فرمود : « إذا تشبه الرجال بالنساء، و النساء بالرجال، و اکتفی الرجال و بالرجال ، و النساء بالنساء » ؛ « هنگامی که مردها خود را شبیه زنان و زنان خود را شبیه مردان کنند . آن گاه که مردان به مردان اکتفا کرده و زنان به زنان اکتفا کنند .»

 

8- زن پرستی
یکی ناهنجاری های دوره آخرالزّمان، زن سالاری تا سر حدّ زن پرستی و قبله قرار دادن زنان است: "(در آخرالزّمان) تمام همّت مرد، شکم او و قبله اش، همسر او و دینش، درهم و دینار او خواهد بود. مرد از همسرش اطاعت می کند، ولی پدر و مادرش را نافرمانی می کند. در آخرالزّمان زن را ببینی که با خشونت با همسرش رفتار می کند، آنچه را که او نمی خواهد، انجام می دهد، اموال شوهرش را به ضرر وی خرج می کند.

 

9- بی غیرتی خانوادگی
مردان و زنان آخرالزّمانی، دچار نوعی "قحط غیرت" می شوند تا جایی که در دفاع از کیان عفّت و نجابت خانواده های خود دچار نوعی بی حسّی و بی میلی می گردند و گاه به عمد، ناموس خویش را در معرض دید نامحرمان قرار می دهند و حتّی به بی عفّتی ها و خودفروشی ایشان رضایت می دهند: "مرد از همسرش انحرافات جنسی را می بیند و اعتراضی نمی کند. از آنچه از طریق خودفروشی به دست می آورد، می گیرد و می خورد. اگر انحراف سراسر وجودش را فراگیرد، اعتراض نمی کند، به آنچه انجام می شود و در حقّش گفته می شود، گوش نمی دهد. پس چنین فردی دیّوث است(که بیگانگان را بر همسر خود وارد می کند). ( إلزام الناصب، ص195.)

دوره آخرالزمان,آخرالزمان از دیدگاه شیعیان

پیش از ظهور امام زمان علیه السلام کشتارهای پیایی و بی وقفه رخ خواهد داد

  
10- آرزوی کمی فرزند
پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمود : « رستاخیز بر پا نمی شود تا آن که کسی پنج فرزند دارد آرزوی چهار فرزند کند . و آن که چهار فرزند دارد می گوید : کاش سه فرزند داشتم ، و صاحب سه فرزند آرزوی دو فرزند دارد . و آن که دو فرزند دارد ، آرزوی یک فرزند بنماید . وکسی که یکی فرزند دارد آرزو کند که کاش فرزندی نداشت » . (فردوس الاخبار ،ج 5،ص227)

 

11- شهوت گرایی و لذّت جویی
عفّت و نجابت زنان و مردان آخرالزّمانی در تاخت و تاز اسب وحشی شهوت تاراج می گردد و روح ایشان به لجن زاری بدبو از بی عفّتی و هواپرستی تبدیل می گردد: "همّ و غم مردم (در آخرالزّمان) به سیر کردن شکم و رسیدگی به شهوتشان خلاصه می شود، دیگر اهمیّت نمی دهند که آنچه می خورند حلال است یا حرام؟ و اینکه آیا راه اطفای غرایزشان مشروع است یا نامشروع؟! (اصول کافی، ج8، ص42)

زنان در آن زمان، بی حجاب و برهنه و خودنما خواهند شد. آنان در فتنه ها داخل، به شهوت ها علاقه مند و با سرعت به سوی لذّت ها روی می آورند. خواهی دید که زنان با زنان ازدواج می کنند. درآمد زنان از راه خودفروشی و بزهکاری تأمین می گردد. آنان حرام های الهی را حلال می شمارند و بدین سان در جهنّم وارد و در آن جاودان می گردند.


12 - مرگ های ناگهانی
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود : « قیامت برپا نمی گردد ، تا این که مرگ سفید ظاهر شود . گفتند : ای رسول خدا ! مرگ سفید چیست ؟ فرمود : مرگ ناگهانی ». (الفائق ، جلد 1 ،ص141)

13 - جنگ و کشتار
امام رضا علیه السلام فرمود : « پیش از ظهور امام زمان علیه السلام کشتارهای پیایی و بی وقفه رخ خواهد داد » .(الغیبه نعمانی ص271 )

 

گردآوی:بخش مذهبی بیتوته

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 189
بازدید دیروز : 244
بازدید هفته : 189
بازدید ماه : 15242
بازدید کل : 1333847
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com